Új robbanás-biztos kamera az Axis portfoliójában


Új robbanás-biztos kamera az Axis portfoliójában
Az Axis Communications bejelentette legújabb, előtelepített füst és védősisak (viselést) detektáló analitikai funkciókkal rendelkező, robbanás-biztos IP CCTV kameráját.

Az 1/1.8”-os képalkotóval és finomhangolható írisszel rendelkező, 4MP-es képalkotást kínáló, Class I/II/III Div 1, Zone 1,21, IIC, IIIC, és Ex I Mb szerinti területekre tanúsított AXIS XFQ1656 kiváló fényérzékenységgel és prémium képalkotási képességekkel rendelkezik – a gyártó megállapítása szerint. Az előtelepített füstérzékelés funkció lehetővé teszi a tűz/füst érzékelését tűzveszélyes környezetben. Az AXIS Object Analytics funkció biztosítja az illettéktelen személyek jelenlétét a tiltott területeken, illetve a védősisakviselési kötelezettség betartásának automatikus ellenőrzését. Az IP66/67/68 védettségű, az Axis Axis Edge Vault kibervédelmi platformjával felvértezet, mélytanulási feldolgozóegységgel rendelkező új kamera integrálható a gyártásfelügyeleti és ipari vezérlőrendszerekbe értékes, képalapú szolgáltatva a mélytanuló algoritmusok munkájához; ezzel járulva hozzá megfigyeltek jobb megértéséhez, értékes információt kínálva az érintett folyamatokról. Az AXIS XFQ1656 2023. második negyedévében válik elérhetővé az Axis viszonteladó partnerein keresztül.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!