Panoráma és halszem megoldások a Videosec kínálatában


Panoráma és halszem megoldások a Videosec kínálatában
Készletről elérhető a 180°-os IPP-3605IQ-17A panorámakamera és a 360°-os IPF-868IQ-F18-C halszemkamera, IQ képanalitikával. Képkiegyenesítő dewarp algoritmus, nagyon széles látószög, hogyan alkalmazhatóak?

Két halszem-újdonság érkezett a Videosec kínálatába, az 5 megapixel felbontású IPP-3605IQ-17A panorámakamera és a 12 megapixel felbontású IPF-868IQ-F18-C halszemkamera.

IQ képanalitikával az IPF-868IQ-F18-C halszemkamera képes felismerni, ha emberalakot vagy járművet lát, illetve a heatmap statisztikai funkciót alkalmazva megjeleníthetjük, a képmező melyik részén a legintenzívebb a forgalom. Alacsony belterek menyezetére telepítve teljes 360°-os körpanorámaképet kaphatunk, illetve akár négy virtuális PTZ csatornát is kezelhetünk. A kamera menüjében kiválasztható, hogy menyezetre, oldalfalra, vagy alátámasztva telepítettük-e a kamerát, ez alapján módosul a dewarpolt képkivágások megjelenítése is. Folyosókra, alacsony belterekbe, parkolóházakba kiváló választás az IPF-868IQ-F18-C halszemkamera. Fontos megjegyezni, hogy a 12 megapixeles felbontást csak a Videosec NVR-C és NVR-IQ rögzítői képesek lekezelni, más rögzítőkön két kattintással csökkenthetjük a kamera maximális felbontását.

Az IPP-3605IQ-17A panorámakamera 180°-os térrészletet képes megjeleníteni, illetve ebben IQ képanalitikával embereket és járműveket felismerni, ezekre riasztásokat generálni. A képszélek görbületét digitálisan korrigálhatjuk, 1-től 9-ig terjedő skálán, ekkor ugyan picit csökken a látószög, de közelítünk a rektilineáris megjelenítés felé, amikor a képszélek nem zárójelekként fogják közre a kamera látóterét. Utcafrontok áttekintése, szűk terek középről történő megfigyelése, üzlethelyiségek áttekintő nézeteként, és bárhol, ahol a 180°-os vízszintes látószög fontos szempont, kiváló választás az IPP-3605IQ-17A panorámakamera.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Intellio - teljes kamerarendszer egy kézből
Olvasta már?
Intellio - teljes kamerarendszer egy kézből