Ajax FireProtect 2 hő, füst és széndioxid érzékelő


Ajax FireProtect 2 hő, füst és széndioxid érzékelő
Az Ajax FireProtect 2 hő, füst és széndioxid érzékelő arra lett tervezve, hogy megfeleljen bizonyos szabványoknak és magasabb szintű, megbízhatóbb teljesítményt nyújtson, mint az elődje.


A FireProtect 2 füstkamrája úgy van kialakítva, hogy a por és a rovarok nem tudnak behatolni, emiatt karbantartást nem igényel. Vízgőzre nem reagál, mivel dupla sprektumú optikai érzékelő segítségével érzékeli a füstöt. A két szín amit használ: kék és infravörös. 2db termisztor felel a hősebesség emelkedés érzékelésért, ami érdekesség, hogy ezek a termisztorok az eszközön kívűl helyezkednek el. A széndioxidot egy kémiai érzékelő segítségével detektálja. Beépített hangjelző is megtalálható benne, aminek a hangereje 85 db. LED fényjelző segít a riasztások és események jelzésére. A kötelező öntesztelő gomb (ami a tűzjelzés leállítására is szolgál) az egész fedél lenyomásával aktiválódik, ezáltal sokkal könnyebb tesztet végrehajtani ellenőrzéskor. 2 szabotázskapcsoló található benne, egyik az eszköz konzoljáról való eltávolításakor, másik a elülső fedél levételekor kapcsol. Jeweler protokollal két irányba kommunikál és a hubtól való maximum távolsága 1700 m. Rendszerbe is szerelhető több FireProtect 2. Ekkor az összekapcsolt tűzjelzés funkció is elérhető.

Két féle változatban lehet kapni az Alarm Automatikánál: RB (cserélhető elem), ami 7 év működést garantál, de ha lemerül benne az elem, az cserélhető; Illetve SB (zárt akkumulátor), ez a változat 10 év működést garantál, de nem cserélhető benne az akkumulátor csomag. Bármi egyéb kérdés esetén forduljanak bizalommal az Alarm Automatika terméktámogatásához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók