KSENIA márka a Powernél


KSENIA márka a Powernél
2023 februárjától a Power Biztonságtechnika kínálatában megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Ksenia gyártó riasztórendszer és lakásautomatizálási eszközei.

A Ksenia egy 2010-ben alakult olasz gyártó, mely élvonalbeli riasztó- és okosotthon rendszereket fejleszt, mindezeket a környezeti fenntarthatóság és a „Made in Italy” koncepciójában. Fiatal csapatként nagyon erősek innovációban, jövőképben és a fenntarthatóság melletti elköteleződésben. Olasz cégként védjegyük az egyedi, tetszetős dizájn.

Rendszereik a kis, közepes és nagy objektumok védelmére és automatizálására is alkalmasak. A saját eszközeik mellett nagyon erősek integrációban, és olyan nagy márkákkal/szabványokkal működnek együtt, mint az Optex, KNX vagy ONVIF.

A lehetőségek tárháza hatalmas – csak rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle.

A Ksenia színes palettát kínál - a termékcsalád tagjai több csoportba rendezve találhatóak meg weboldalunkon
A weboldalunkon a megszokott módon kereshetőek, megtekinthetőek és megrendelhetőek a termékek. Bármilyen technikai információ esetén állunk mindenki rendelkezésére. A termékeket keresd üzleteinkben és webáruházunkban.

További információért keresd kereskedelmi vagy műszakis kollégáinkat.

Központi elérhetőség:
06-20-222-8811

Műszaki támogatás:
06-20-747-2865
muszaki@powerbizt.hu

Kedves Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2023 februárjától kínálatunkban megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Ksenia gyártó riasztórendszer és lakásautomatizálási eszközei. A termékeket keresse üzleteinkben és webáruházunkban.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora