Betegfigyelés Milestone technológiával


Betegfigyelés Milestone technológiával
2030-ra – a MIlestone megállapítása szerint – világszinten 15 millió munkavállaló fog hiányozni az egészségügyiellátásból – mindez amellett különösen kritikus, hogy az országok jelentős részre néz szembe az öregedő társadalom jelentette kihívásokkal.

A kórházak egyre nyilvánvalóbb a munkaerőhiányának következményeit enyhíteni hivatott, adat-vezérelt, távoli betegmegfigyelési technológiát tett elérhetővé a VMS technológia vezető piaci szereplője, a Milestone Systems. Az összeesés detektálására képes XProtect® Hospital Assist lehetővé teszi az egészségügyi személyzet számára, hogy egyidejűleg kísérjék figyelemmel számos páciens státuszát, csökkentve a rutin feladatok jelentette terhelést biztosítja a vészhelyzeti eseményekre való gyors reagálást. A Mileston XProtectre épülő új megoldás segíti a folyamatos felügyeletre szoruló betegek ellátását; az adatvédelmi irányelveknek való megfelelést képelmosási funkció támogatja.

Forrás: Milestone Systems
Tagek: VMS

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva