Hanwha Vision forgalomfigyelés MI alapokon


Hanwha Vision forgalomfigyelés MI alapokon
Nagysebességű, 3MP-es globális shutter technológiával rendelkező képalkotóval, integrált adaptív IR sugárzóval és 18x-os zoom optikával, valamint a cég ROAD AI megoldásával felvértezett rendszámfelismerő kamerát dobott piacra a Hanwha Vision.

A 60 kép/s frissítési sebességgel rendelkező TNO-7180RLP két forgalmi sávban, akár 200 km/h-s közlekedési sebesség mellett is képes azonosítani az adott jármű rendszámát, felismerni típusát, gyártóját, színét stb. A ROAD AI 70 márka, 600 típusát képes azonosítani 10 színvariációban. A globális shutter funkció és a 60 kép/s frissítési sebesség jelentős támogatást jelent a rendszámok hatékony rögzítéséhez, azonosításához. A TNO-7180RLP által rögzített felvételek elérhetők a cég Wisenet WAVE és SSM, valamint más jelentősebb VMS megoldásokon (pl. Milestone, Genetec) keresztül. A 12VDC / PoE++ / HPoE táplálási opciókkal rendelkező új kamera számos rendszámtípust képes azonosítani, beleértve európait és az Egyesült Királyságban alkalmazottat, a kanadait, az Egyesült Államokban kibocsátottakat stb. Az IP66/IP6K9K, IK10+ és NEMA 4X védettségű TNO-7180RLP online megjelenítője javaslatokat biztosít az optimális megfigyelési pozíció beállításához az optimális detektálási hatékonyság elérése érdekében.

Forrás: Hanwha Vision Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában