IF Design Díjazott UniView monitor


IF Design Díjazott UniView monitor
Az UNV Smart interaktív megjelenítője – több körös értékelési folyamatot követően; 56 ország, több mint 11 000 „indulója” közül – elnyerte a német IF Design 2023-as díját.

Az 1953-ban IF Terméktervezési Díjként induló elismerést évente, kilenc kategóriában (termék és csomagolás design, kommunikáció, belső kialakítás, professzionalizmus, szolgáltatás, architektúra, felhasználói élmény és interfész) ítéli oda az arra érdemeseknek a szervezet által felkért bírák ítélete alapján. Ezzel az elismeréssel az UniView InstaHub termékcsaládja begyűjtötte a legnagyobb elismertséggel rendelkező design díjak (Red Dot, IDEA, IF) közül a harmadikat is. A bírák értékelték az UNV smart interaktív megjelenítő újszerű ipari designját mely egyszerre esztétikus és magas funkcionalitású, s mindemellett környezeti terhelése is optimális. A hibrid munkakörnyezeti igények terjedésére válaszul, az UniView megoldása egyesíti magában egy kétutas audio rendszerrel, tükröződésmentes, alacsony kék fényt kibocsátású képernyővel és UHD kamerával felvértezett 4K monitor funkcionalitását az érintőképernyős technológiák kínálta előnyökkel, melye kiegészül az integrált Android és Windows (duális) operációsrendszer kínálta előnyökkel. Formavilága / kialakítása vonatkozásában kiemelésre került a speciális bevonattal rendelkező magnézium-alumínium ötvözetből készült keret, valamint a könnyű és „kecses” konzol.

Forrás: UniView
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál