Nagyszerű, de egyszerű - Uniview motorzoomos kamerák


Nagyszerű, de egyszerű - Uniview motorzoomos kamerák
Az egyszerűség az élet sok területén segíti a munkánkat — miért csinálnánk bonyolultan? Az Uniview Easy sorozata olyan termékcsalád, amely megfizethető áron nyújt kiváló teljesítményt. Ezen túlmenően a sorozat termékei nagyon egyszerűen telepíthetők és karbantarthatók, így a leginkább költséghatékony megoldások a lakosság és a kisvállalkozások számára. Lássuk tehát, mit kapunk a pénzünkért!

A széles palettából most az EasyStar sorozat 2 és 4 megapixeles motorzoomos kamerákra fókuszálunk (IPC2322LB-ADZK-G, IPC2324LB-ADZK-G, IPC3632LB-ADZK-G, IPC3634LB-ADZK-G modellek). Ezek a Starlight technológiának köszönhetően gyenge fényviszonyok mellett is képesek akár színes képet biztosítani („a csillagok fénye is elegendő”). Emellett radikálisan csökkentik az elmosódást, és tiszta, világos, színes képet biztosítanak.

A kamerák a hátulról megvilágított CMOS-érzékelőt alkalmazzák (BSI), amely nagymértékben javítja a beeső fény hatékony kihasználását. Az F1,6 írisz kialakítása radikálisan javítja a kamera fénygyűjtő képességét. Eközben a nagy fényáteresztő képességű lencse jelentősen csökkenti a lencsén áthaladó fény csillapodási arányát. A legfontosabb, hogy az Uniview egyedülálló és szabadalmaztatott U-ISP (Uniview – Image Signal Processor) technológiája javítja a képek élességét és fényerejét. Az U-ISP új generációs zajcsökkentő technológiával is rendelkezik, amely javítja a jel-zaj arányt és csökkenti az elmosódottságot.

A hardver és a szoftver tökéletes kombinációjával az EasyStar kamerák hihetetlenül jó minőségű, színes képeket nyújtanak még alacsony (a 2MP-es modellek esetén 0,005 lux-os a 4MP-es modellek esetén 0,003 lux-os) megvilágítás mellett is. Az optikai nagyítás mértéke négyszeres, mellyel egy 4MP-es kamera akár 27 méterről ad azonosítható képet.



Ezekben a kamerákban mozgás érzékelés, szabotázs érzékelés, valamint vonal átlépés, területre belépés esetén is indítható felvétel. Ám arra is van lehetőség, hogy a beépített mikrofon segítségével riasztást/felvételt is indítson a következő négy esetben: 1. hirtelen emelkedés; 2. hirtelen csökkenés; 3. hirtelen változás; 4. küszöbszint elérése.

A menüben olyan előre meghatározott jelenetek (beállításcsoportok) közül választhatunk, amik lefedik a tipikus helyzeteket. Persze ilyenkor is van lehetőség ezeket tovább finomítani. Az alapbeállításokat ráadásul különböző időtartományhoz is rendelhetjük, így például este más üzemmódba áll át a kamera. Nem csak időszakként, hanem a kép világossága (a beépített fénymérő számok) alapján is megadhatjuk, mikor melyik jelenet aktiválódjon.

A 120 dB-es WDR mellett BLC és HLC funkció, folyosó üzemmód (9:16 arány), valamint ködmentesítés áll rendelkezésre. Az infra megvilágítás a csőkamerák esetében 50 méteres, turret modelleknél 40 méter. A 2MP-es kamerákba 128 GB méretig, a 4MP-es modellekbe pedig 256 GB-ig rakhatunk microSd kártyát. Helyi rögzítés mellett arra is alkalmassá teszi az eszközt, hogy az NVR-ről leszakadva ne szűnjön meg a rögzítés, és a kapcsolat helyreállása után a hiányzó felvételeket visszatöltse a rögzítőre (ANR funkció). A hatékonyabb helykihasználás érdekében az Uniview saját fejlesztésű tömörítése (U-code) is bevethető, mellyel a h.264/h.265 tömörítésnél kedvezőbb értéket kapunk.

A fentiek értelmében tehát igaz a cikk címe: nagyszerű (mert árához képest sokat tud), de egyszerű (a telepítése és kezelése). Hab a tortán, hogy mint minden Uniview modellre, így ezekre is 36 hónap garancia jár.

Rendeléssel, árajánlat kéréssel és technikai támogatással kapcsolatban keresse biztonságtechnikai munkatársainkat:
Lovász Gábor: +36 30 352 9409
Bánki György: +36 30 901 6918
biztonsagtechnika@compmarket.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya