Szintet lép a Hikvision ColorVu


Szintet lép a Hikvision ColorVu
A Hikvision bemutatta ColorVu technológiájának következő, a Super Confocal és Smart Hybrid Light innovációknak köszönhetően jelentősen fejlettebb fényérzékenységgel rendelkező generációját.

Az új technológiáknak köszönhetően a ColorVu élesebb, részletgazdagabb képalkotást kínál, hiszen még gyengébb fényviszonyok („rugalmas és hibrid” megvilágítás) mellett is jelentősen precízebb fókuszálás válik elérhetővé. A Hikvision – hibrid megvilágítás, nagy rekesznyílás és nagyfelbontású optika alkalmazására épülő – ColorVu technológiája 7/24-ben képes színinformációban gazdag képanyag előállítására. A technológiai kihívást az IR és a látható fény közti fókuszeltolódás jelenti, melynek hatékonyabb kezelését teszi lehetővé az új – nagy teljesítményű, f1.0-ás, az optikai fényszórást csökkentő (az IR és látható fény fókuszát a képalkotón gyakorlatilag egy pontra irányító = kon-fokális) objektívre épülő – „Super Confocal” technológia. Az IR/látható fény egyazon a pontra történő fókuszálása segít megelőzni az elmosódást, növeli a megfigyelő „vizuális élményét”, tiszta/élénk képanyagot biztosítva színes és fekete-fehér üzemmódban egyaránt. A Smart Hybrid Light technológia automatikusan képes az integrált IR és látható fényű LED-ek közti váltást vezérelni igazodva a felhasználói elvárásokhoz.

Forrás: Hikvision

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ha az elvárások a dizájnban is megmutatkoznak, akkor az Inim-nél startol a fekete szín is
Olvasta már?
Ha az elvárások a dizájnban is megmutatkoznak, akkor az Inim-nél startol a fekete szín is