Tigermat - FR-MATIC/FS600


Tigermat - FR-MATIC/FS600
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: MASCO Kft


A Tigermat a Masco Kft. sajátmárkás terméke. Elegáns külsőjük mellett kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

600n húzóerővel könnyedén kiszolgálja a legtöbb átlagos felhasználást; max. 80kg terhelhetőséggel, egy akár 10m2 felületű kapura elegendő kapacitással megbízható társnak számít az garázsok modernizálásában. Széleskörű felhasználhatóságukat az elérhető funkciók is biztosítják. Ezen funkciók éppúgy szolgálják a biztonságot, mint az egyszerű felhasználást.

A biztonsági funkciók közül kiemelhető a beépített akadályérzékelés, aminek köszönhetően önállóan, külön érzékelő (pl. infrasorompó) nélkül is képes szükség esetén megállni, de rendelkezik sorompó bemenettel, így a testreszabhatósági lehetőségek adottak. A túlterhelésvédelem és a karbantartási riasztás a hosszú élettartam biztosítását hivatott szolgálni, ahogyan a lágy indítás és megállás is, mely kíméletesen bánik a motorral és annak komponenseivel.

A kényelmi funkciók közül a programozást kell kiemelni, ehhez ugyanis nincs szükség külön külső panelre, magában a burkolatban a motor mellett megtalálható a vezérlés is. Távirányítókat tekintve ugyan a sajátjaival érkezik a készülék, de kompatibilitás szempontjából rendkívül rugalmas a rendszer, így ha speciális igényei vannak a felhasználónak, széles palettából tud kiegészítőket választani az FR-MATIC család készülékeihez.

Telepítőink egyik leggyakoribb választása, köszönhetően a kis karbantartási igényeinek és könnyű telepíthetőségének.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
360° kamera mesterséges intelligenciával felvértezve
Olvasta már?
360° kamera mesterséges intelligenciával felvértezve