Új MI-alapú dome kamerák az Axis kínálatában


Új MI-alapú dome kamerák az Axis kínálatában
Új, mélytanulásra épülő intelligens analitikai funkciókkal rendelkező tagokkal bővítette M42 dome kamera családját az Axis Communications.

A távvezérelhető zoom és fókuszbeállítást kínáló, varifokális optikával rendelkező, 2MP / 4 MP / 8MP képalkotást nyújtó, OptimizedIR (adaptív IR megvilágítás) funkcióval felvértezett új családtagok kiváló minőségű képalkotással támogatja a telepítési helyszín védelmét / egyéb céljait. Az új családtagok megkapták a gyártó WDR, Lightfinder technológiáit, biztosítandó magasrészletességű videoanyagot, még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is. Az Axis Object Analytics szolgáltatáscsomag hatékonyságát megalapozó mélytanulást támogató feldolgozó egységnek köszönhetően az új kamerák hatékony területvédelmi funkciókkal járulnak hozzá a telepítési helyszín biztonságához. A Face Detektor funkció és a HDMI kiment „kombója” lehetővé teszi a belépők arcának kihelyezését publikus monitorokra, „megelőző csapást” mérve pl. az eltulajdonítási tervek megvalósítására.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől