Super Starlight varifokális 4MP Videosec dómkamera


Super Starlight varifokális 4MP Videosec dómkamera
Hibrid infravörös és fehér fény ugyanabban a kamerában: a fixfókuszú kamerák mellett varifokális dómkamera és csőkamera is elérhető, raktárkészletről. Az IPD-3634IQ-28Z-SWA a legújabb, immár tizedik hibrid fényű Videosec IP kameramodell.

Megérkezett a Videosec legújabb Jolly-Joker kamerája, az IPD-3634IQ-28Z-SWA. A nagy fényerejű (f/1.2) varifokális objektív mögé egy hatalmas, 1/1.8” képátlójú szenzor került, brutális 0.0005 lux fényérzékenységgel. A SuperStarlight képalkotást természetesen a dual-gain szenzorkiolvasás is segíti. A kamera előlapján két fehérfényű és egy infravörös LED található, melyek hatótávja egyaránt 30m. Az objektív 2.8-12mm zoomátfogása 102.4° és 49° közötti vízszintes látószöget tesz lehetővé.

A fejlett IQ képanalitikai riasztások köre az IQ mozgásérzékeléssel bővült, ezt bemutató Youtube videó elérhető a Videosec.com videótárából. Területre behatolási és vonalátlépési riasztást szelektíven generálhatunk emberalakra, gépjárműre, kétkerekű járműre, vagy ezek kombinációjára. Megfelelő rögzítőt alkalmazva utólag, visszajátszáskor, szelektíven kereshetünk is ezekre az objektumokra. Amennyiben a kamera segédfényét hibrid, fehér+IR üzemmódra váltjuk (valójában ez az alapértelmezett beállítás), sötétben, IQ analitikai riasztáskor a kamera automatikusan fehér fényre és színes képre vált.

A hibrid megivlágítás lehetősége immár tízféle Videosec IP kameránál is adott, tehát a kamera sötétben, IQ riasztáskor képes átváltani színes üzemmódra és felkapcsolni a fehér LEDfényt a riasztás időtartamára vagy általunk beállított időtartamra. Az automatikus fényváltás felprogramozásáról és működéséről bemutató videót is talál a videosec.com videótárában. A kamerák műszaki paramétereit táblázatosan, áttekinthető formában, megtalálja a legújabb letölthető Videosec IP videó katalógusban is.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon