Automatikus figyelmeztető jelzés - mikor nincs élőerős védelem


Automatikus figyelmeztető jelzés - mikor nincs élőerős védelem
A szett tartalmaz egy darab tölcséres nedvességálló hangszórót, egy darab hozzá megfelelő erősítőt. Prémium termék, nagy teljesítmény és magas fokú megbízhatóság jellemzi. Felszerelése rendkívül egyszerű, a hangszórónak állítható dőlésszögű talpa van. Hatótávolsága 500-700 méter.

Mit kapunk, ha kombináljuk az egyedi hangszóró szettet egy VS IQ okos kamerával?
Választott kamera: Videosec 5,0 Mpixel, 2,8-12mm motoros objektív, kültéri IP Mini PTZ kamera, fehér LED, SMART

Amit még érdemes tudni a VS IQ kamerákról!Videosec IQ kamera családnál immár megkülönböztetik a látott objektum típusát, hogy az gyalogos, kerékpáros vagy motorkerékpáros, illetve, ha gépjárművet lát a kamera. Továbbra is akár négy-négy különbözően paraméterezett terület vagy riasztási vonal beállítására van lehetőség, de immár szelektíven csak járműre, vagy csak gyalogosra is történhet riasztás. A kamera beépített SD hang lejátszóval rendelkezik, képes az előre rögzített hangfelvételt lejátszani. Nagyon praktikus, hogy az SD kártyán lévő felvételt egyszerűen, minden egyéb eszköz nélkül megszólaltatja. Internet hozzáféréssel lehetőség van távoli elérésre is, így megoldható akár az élő egyedi hangüzenet közlése is.

Hol lehet jó megoldás? - Ahol szükséges lehet a figyelmeztetés hanghatással!
Egyedi gyártású kültéri hangszóró 80W, és erősítő (fémházban) SD kártya funkcióval ellátott kamerával, a tökéletes őrszem, soha nem pihen, mindig éberen őrködik.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP Style
Olvasta már?
2N IP Style