Videosec nyÁRcsökkentés


Videosec nyÁRcsökkentés
Nyári projektekre készen, folyamatos raktárkészlettel és teljes háttértámogatással segíti partnereit a Videosec csapata, ehhez tettük most hozzá az árcsökkentést, hogy minél több Videosec rendszert telepíthessen, mielőtt elmegy nyaralni.

A Videosec termékek folyamatos raktárkészletről érhetőek el. A legolcsóbb analóg megoldásoktól kezdve a 32 és 64 csatornás rögzítőkig, a 25x, 33x vagy 38x zoomátfogású PTZ kamerákig, rendszámolvasó és hőkamera megoldásokig, azonnali raktárkészletről tudjuk kiszolgálni partnereinket.

A képanalitika fontosságát 2016 óta hangsúlyozzuk, ma már a Videosec összes IP kamerája képes felismerni, ha emberalakot lát és szelektíven ez alapján küldeni riasztást. A képanalitikia legutóbbi mérföldköve az IQ mozgásérzékelés megjelenése. Amikor partnerünk ragaszkodik a Videosec IP kamerák jobb képminőségéhez, de a rögzítés a rendszer többi rögzítője miatt más platformra kell, hogy történjen, ONVIF mozgásérzékelési riasztást alkalmazhatunk csak. Az IQ mozgásérzékelés pont ez: ONVIF mogásérzékelésként jelzi a kamera, ha emberalakot lát a riasztási területben és ONVIF mozgásérzékelési esemény végeként jelzi, ha az utolsó ember is távozott a területről.

A kamerákba épített hibrid megvilágítás forradalmasította az éjszakai videómegfigyelést. A csak infrával illetve csak fehér fénnyel felszerelt kameramodellek mellett immár 10 hibrid fényű kamerát találunk a Videosec kínálatában. Fixoptikás és varifokális kamerák mellett hibrid fényű PTZ kamera, a PTZ-675IQ-X4SWAL is elérhető. 2 megapixeltől 4, 5 illetve 8 megapixelig választható a hibrid fényű kamerák felbontása. Manuálisan is kiválaszthatjuk, hogy sötétben az infra vagy a fehér fény legyen aktív, de mégis, az automatikus funkció a legfontosabb: sötétben a kamera IR megvilágítás mellett fekete-fehér képet biztosít. Amint emberi alakot vagy járművet észlel, átvált fehér fényre és színes képre az utolsó ember/jármű távozásáig.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései