Axis Q2101-TE hőkamera


Axis Q2101-TE hőkamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Ideális nagy területek járőrözéséhez, ez a robosztus hőkamera lehetővé teszi, hogy távolról monitorozza a hőmérsékleteket és hőmérséklet-alapú eseményeket indítson. Korai tűzérzékelő analitikával és beépített kibervédelmi funkciókkal is rendelkezik.

Mennyi a hőmérséklet?

Az AXIS Q2101-TE segítségével távolról figyelheti a hőmérsékletet nagy területeken – automatikusan vagy manuálisan egyetlen kamerával. -40 °C és 350 °C közötti hőmérsékletet képes figyelni többféle trigger típussal, mint például a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérséklet vagy hőmérsékleti gradiens. Ha pozicionáló egységre szereli (külön megvásárolható), a kamera 360°-os akadálytalan látómezőt biztosít. Ez lehetővé teszi a termometrikus őrjáratot is, akár 256 előre beállított preset támogatásával, egyenként 10 sokszögű érzékelési területtel. A ponthőmérséklet-leolvasás vizuális segédeszközként működik, és lehetővé teszi egy adott területen a pontos hőmérséklet megtekintését. Ezenkívül a hőmérsékleti metaadatok statisztikát, nyomon követést és folyamatelemzést is lehetővé tesznek.

A tűz korai jeleinek érzékelése
Az ARTPEC 8-ra, a legújabb Axis chipre épülő Q2101-TE erőteljes analitikai képességeket kínál. Előre telepített korai tűzérzékelési analitikával érkezik, amely lehetővé teszi a triggerek beállítását, és figyelmeztet a tűz korai jeleiről vagy az esetleges túlmelegedésről. Az intelligens szűrés használatával az analitika figyelmen kívül hagyhatja az érdektelen forró tárgyakat, például az elhaladó munkagépjárművek meleg kipufogóját, hogy csökkentse a téves riasztásokat.

Számíthat rá – robusztus és biztonságos
Ez a megbízható, IK10-, NEMA 4X besorolású hőkamera ideális kritikus eszközök figyelésére. Beépített kiberbiztonsági funkciókat tartalmaz az illetéktelen hozzáférés megakadályozása és a rendszer védelme érdekében. Az Axis Edge Vault például védi az Axis eszközazonosítóját, és leegyszerűsíti az Axis termékek engedélyezését a hálózaton. Tartalmaz egy Trusted Platform Module (TPM) modult is, amely FIPS 140-2 2. szintű tanúsítvánnyal rendelkezik. Az elektronikus képstabilizátornak (EIS) köszönhetően ez a robusztus kamera tökéletes képet biztosít még rezgéses jelenetekben is. A négy I/O portnak és az edge-to-edge technológia támogatásának köszönhetően pedig hálózati hangszóró csatlakoztatható a hangriasztások engedélyezéséhez.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax