Hibrid fényű Videosec kamerák


Hibrid fényű Videosec kamerák
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Immár tízféle hibrid fényű Videosec IP kamerából választhatunk, hamarosan 11 is lesz. Infravörös fény és melegfehér, látható fény - nem kell telepítés előtt választani, a Videosec WAL kamerái mindkét fényforrást tartalmazzák. A kamera akár mobilapplikációból is választható, hogy teljes sötétben milyen fény világítsa be a kamera látómezejét.

A fehér fényű kamerák terjedését a praktikus alkalmazhatóságuk segíti. Területvédelemre, kültéri és beltéri világításra, valamint a díszkivilágítás részeként is egyszerre alkalmazhatóak, megfelelő elhelyezéssel növelik az ingatlan esztétikai exkluzivitását.

Hibrid fényű Videosec kamerát 2 megapixel, 4 megapixel, 5 megapixel és 4K/8 megapixel felbontással kínálunk. Az LSA-WAL illetve IQ-SWA jelölések W-je a fehér fény meglétét jelenti az infravörös mellett. (Tájékoztatásképp, S a Starlight képérzékelőt, az A beépített mikrofont, L pedig hangszórót jelent. Az SWX jelölés X betűje jelenti, hogy az adott kamerában nincs infravörös, csak fehér fényű színes éjszakai mód).

A fehérfényű vagy infravörös üzemmód választható, de az alapértelmezett a hibrid üzemmód. Ilyenkor éjszaka a kamerák infravörös üzemmódban működnek, amíg nem érkezik egy IQ mozgásérzékelés vagy VCA képanalitikai riasztás, aminek hatására a kamera átvált színes üzemmódra és bekapcsolja a fehér fényt beállított időtartamra, vagy a személy/jármű távozásáig. Az automatikus fényváltás felprogramozásáról és működéséről bemutató videót is talál a videosec.com videótárában. Tapasztalatunk szerint egyre több Videosec telepítő tér át részben vagy teljesen hibrid fényű kamerák alkalmazására, mert minimális árkülönbség mellett sokkal több funkciót tudnak prezentálni megbízóik felé. A kamerák műszaki paramétereit táblázatosan, áttekinthető formában, megtalálja a legújabb letölthető Videosec IP videó katalógusban is, illetve a linkre kattintva egyenként áttekintheti a kamerák képességeit.

A Videosec csapatát az eurotech@videosec.com e-mail címen érheti el

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP Style
Olvasta már?
2N IP Style