Reolink TrackMix Wifi PTZ kamera


Reolink TrackMix Wifi PTZ kamera
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Reolink


Az Alarm Automatika bemutatja a piacon létező egyik legjobb ár-érték arányban jelenlévő AI alapú automatikus követés funkcióval ellátott PTZ kamerát. A Reolink TrackMix Wifi kiváló megoldást nyújt olyan területek megfigyelésére is, ahol kevesebb a forgalom, de ha mozgás tapasztalható azt minden szempontból követni szeretnénk.

A Reolink márka kínai gyártás, de a szoftver, felhő integrációs megoldások mind német kézben születtek. Innovatív applikációjukat a felhasználóbarátság és funkcionalitás tükrébe fejlesztik. Ebben az évben bemutatták a TrackMix sorozatot. Ez a dupla lencsés PTZ kamera új fejezetet nyit a Reolink történelmében.

A működtető elemek jó minőségű fém és műanyag házba vannak rejtve. Természetesen kültérre lett tervezve, emiatt víz- és porálló. A Reset button immáron egy biztonságosabb helyre lett helyezve, az SD-kártya férőhely mellé egy csavarral rögzített fedél alá.

Két optika van beleépítve. A szenzorok 1/3” és 1/2.8” méretűek. Mindkét beépített kamera 8 MP, azaz 3840x2160 pixel felbontású. Az egyik széleslátószögű, 2.8 mm fókusztávolságú és az egész teret hivatott figyelni. A másik 8 mm fokusztávolságú, ami arra van kitalálva, hogy jobban lássuk a részleteket és a történéseket. Az optikák horizontális látószöge 104°-38°, vertikális látószöge 60°-21°. 6x hibrid (digitális és optikai) zoovan benne. Éjellátási tulajdonságait tekintve beépített fehér fényű és IR LED-del is rendelkezik. Ezek hatótávolsága max. 30 m. Beépített mikrofon és hangszóró miatt a kétirányú kommunikáció is gyárilag biztosított.

A forgást és dőlést nagysebességű és -pontosságú motor működteti. Az autokövetési funkciót be lehet állítani ember, kétkerekű jármű és négykerekű jármű követésére. A működési elv a következő: Ha a kamera felismeri a céltárgyat, az egyik optikával ráközelít, a másikkal meg annak környezetét mutatja. Ezáltal teljes képet kap a végfelhasználó az adott helyzetről. Tesztjeink alapján nagyon gyorsan és megbízhatóan követ.

Ezen felül még riasztást is be lehet állítani egyedi hangüzenettel mozgásérzékelés vagy objektum felismerés alapon.

Az internetre Ethernet kábelen keresztül, 2,4 Ghz vagy 5 Ghz Wifi jelen keresztül csatlakozik 2T2R MIMO antennákkal.

Érdeklődni termékeink iránt az Alarm Automatika weboldalán, Illetve munkaidőben telefonos ügyfélszolgálatunkon lehetséges.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya