FAAC tolókapu megoldások


FAAC tolókapu megoldások
A FAAC Hungary Kft. automata tolókapu meghajtásait és beszerelésre kész teljes szettjeit széles választékban kínálja lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra.

Tolókapu motorjaink a 400 kg-tól 3500 kg-ig terjedő kapusúlyig lehetővé teszik a kapuautomatizálási megoldásokat a könnyű lakossági terheléstől a nagy teherbírású ipari felhasználásig. Kisfeszültségű kapumeghajtások széles választékát kínáljuk lakossági telepítésekhez, vagy akár a 3 fázisú, extra gyors biztonsági meghajtásokat kereskedelmi, kormányzati/kiemelt biztonságú projektekhez.



Lakossági kapumozgatóink beépített vezérléssel, biztonsági kiegészítőkkel vásárolhatóak meg. Az egyszerűsített "on display" programozás megkönnyíti a telepítést és beállítást, áramszünet esetén a kioldó lehetővé teszi a ki-bejutást.

Ipari három fázisú tolókapu meghajtásaink duplatárcsás olajfürdős tengelykapcsolóval összenyomás elleni biztonsággal akár teljes üzemidőben használhatóak.





C4000i Integrált tolókapu meghajtás

Kompakt, rejtett motor kis szelvényű alumínium vagy acél oszlopokhoz is az esztétikus megjelenés érdekében. (oszlop minimális belső mérete 110x110mm) A rejtett hajtásrendszer csendes működést garantál akár 400kg-os és 8 méteres kapuméretig folyamatos terhelés esetén is.

FAAC által szabadalmaztatott BUS 2EASY Absolute Encoder végállást-beállító rendszer, nem igényli végálláskapcsolók rögzítését az állványra, áramszünet esetén sem felejti el a pozíciót, és maximális akadályérzékelési pontosságot biztosít. A C4000i manuálisan működtethető az oszlop oldalaira szerelt kioldó rendszerrel C 4000i meghajtás egyszerűen felszerelhető a 4 állítható rögzítési pontnak köszönhetően, beépített vezérlése könnyen programozható.

Ideális és esztétikus megoldás új telepítések esetén.









Gyors és erőteljes C851 motor ipari tolókapu meghajtás, maximum 1800 kg tömegű és 20 méteres hosszúságú kapukat képes üzemeltetni folyamatos 100% terhelés mellett akár 40m/min sebességgel. Ideális üzletekhez, raktárakhoz, bevásárlóközpontokhoz, börtönökhöz, nagykövetségekhez vagy minden olyan területhez, ahol gyors működés és a biztonság a fő szempont! 1,5 mm-es acél burkolata cink alapozással és por szórt festessél kezelt. Két külső mágneses végálláskapcsoló is alaptartozék a pontosság érdekében.



A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Elérhetőség: ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
Tel: (30) 949 2142; (30)444 8887
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani