Környezettudatos HID beléptetőkártya


Környezettudatos HID beléptetőkártya
A fenntarthatóság és környezettudatosság egyre inkább beszüremlik a biztonságtechnika világába is. Ennek egyik talán leglátványosabb példáját kínálja a HID Seos Eco Cards első beléptetőkártya családja, a Seos Bamboo.

Tekintettel arra, hogy a Seos Bamboo kártyák alapanyaga – nomen est omen – bambusz, azok teljesen PVC-mentesek. Nem mellesleg rendelkeznek az Erdészeti Felügyelőtanács (FSC) minősítésével, azaz alapanyaguk felelős erdőgazdaságokból származik támogatva egy jövőtudatos a környezeti, társadalmi, gazdasági hasznosság érvényre jutását. A HID – piackutatók és saját felméréseinek eredményeire alapozott – állítása szerint, globálisan egyre magasabb azon szervezetek aránya, melyek kiemelt figyelmet a klímavédelem és fenntarthatóság témakörének, így egyre növekvő mértékben fordulnak a környezetbarát anyagok felé, csökkentik hulladék kibocsátásukat és energiaigényüket. Mivel a bambusz viszonylag gyorsan nő, ellenálló a betegségekkel és kártevőkkel szemben, jelenleg környezettudatos alapanyagválasztásként jellemzik. A cég megállapítása szerint egy bambusz beléptetőkártya előállítása, összevetve egyéb alapanyagokkal, alacsonyabb vízfelhasználás mellett valósítható meg.

Forrás: HID Global
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Techson SmartCenter egyszeregy útmutató
Olvasta már?
Techson SmartCenter egyszeregy útmutató