Mobotix üzleti „hírszerzés”


Mobotix üzleti „hírszerzés”
A MOBOTIX 7 és a cég rendszámfelismerő kameráira telepített (MI alapú) applikációkból származó információk gyűjtésére és strukturálására képes megoldással bővítette portfolióját az IP CCTV technológia német potentátja.

A MOBOTIX SYNC által biztosított – akár többszáz (számos helyszínt lefedő) kamerából információ képanyag és információ szinkronizálásával megalapozott – elemzések eredményei a biztonság egy magasabb fokát teheti elérhetővé a felhasználók számára; továbbá hozzájárulhat az adott szervezet folyamatainak (logisztika, gyártás stb.) fejlesztéséhez, automatizálásához – a fejlesztő megállapítása szerint. Mindezeken felül az új szoftver segítheti adott területek forgalomszervezését, a parkolási folyamatok / kapacitások hatékonyabb kiaknázását. A MOBOTIX SYNC-ből származó adatok elemzési eredmények valósidejű módon megjeleníthetők grafikonos, táblázatos („műszerfal”) formában; egyidejűleg „publikálva” a megállapított trendeket, összevetve a kapott adatokat a megadott KPI-kel (kulcsfontosságú teljesítménymutatók) összevetve. Végül, de nem utolsó sorban, a szoftver lehetőséget biztosít események / riasztások generálására, reakciók aktiválására, köszönhetően számos kimeneti interfész (pl. REST API) natív támogatásának.

Forrás: Mobotix

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra