Magyar fejlesztés kapott díjat a nemzetközi Fire & Security Matters Awards (FSM) versenyen

Kiemelt dicséretben részesítették az Accessium eBuilding megoldását.

Magyar fejlesztés kapott díjat a nemzetközi Fire & Security Matters Awards (FSM) versenyen
A Fire & Security Matters Awards (FSM) az innovációt és a teljesítményeket ünnepli a tűzvédelmi és biztonságtechnikai ágazatban, mely a Fire Industry Associaton (Tűzvédelmi Ipari Szövetség) szervezésében kerül minden évben megrendezésre. A díjak célja az innováció fontosságának népszerűsítése, ugyanakkor a legmagasabb szintű kiválóság kiemelése.

A Fire and Security Matters Awards győzteseit 2023. június 15-én, csütörtökön Angliában a Coventry-i CBS Arénában megrendezett gálavacsorán és ünnepségen fedték fel. A 2023-as versenyen, a Security Innovation of the Year kategóriában kiemelt dicséretben részesítették az Accessium Ltd. eBuilding magyar fejlesztését. Ez a kategória a biztonságtechnikai ágazat számára kifejlesztett termékek vagy megoldások elismerésére szolgál. Az idei év díjazottait IDE kattintva tekintheti meg.

Az Accessium beléptető rendszerét egyre több elismerés fémjelzi itthon és nemzetközi szinten. A cég új fejlesztése, az eBuilding, mely automatikusan vezérli pl. az áramot, a riasztórendszert, a teljes, és a helyiségekre lebontott hűtés, fűtés vezérlést is a felhasználókhoz beállított egyedi vezérlések alapján. Az eBuilding egyik fontos szempontja az energiahatékonyság. Az Accessium szerverei a felhőben vannak, melyek egyszerre több objektumot ki tudnak szolgálni, így a hatékonyság növelhető, az energiafogyasztás pedig csökkenthető. Az eBuilding képes együttműködni a riasztó, a hangosító, a kamera, a beléptető, az eEscape kirürítésfelügyelő és a BMS rendszerekkel. A fejlesztésről részletesen IDE kattintva olvashat.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései