Folyamatosan bővülő Videosec 4K kínálat


Folyamatosan bővülő Videosec 4K kínálat
A 8 megapixeles, 4K felbontású Videosec kamerák kínálata folyamatosan bővül. A motorizált varifokális csőkamera már megérkezett, a fixfókuszú, hibrid fényű csőkamera fényerősebb utódja pedig hamarosan megérkezik készletre.

Starlight képminőség, 8 megapixel felbontáson: a legegyszerűbb kamerák, az IPW-2128LSA-28F csőkamera és IPD-328LSA-28F dómkamera. 92°-os vízszintes látószöget, automatikusan is vezérelhető valós WDR-t illetve emberalak és jármű felismerésén alapuló képanalitikát kínálnak, két videostreamen átküldve.

Az alapvető IQ analitika felett, a teljesértékű IQ kamerák között elsőként a hibrid fényű IPD-3618IQ-28SWAL dómkamerát, illetve ennek hamarosan érkező IPW-2128IQ-28SWAL csőkamera párját említjük. Utóbbi az előző IPW-2128IQ-28WAL leváltására érkezik, sokkal jobb fényérzékenységgel. A 8 megapixeles LSA kamerákhoz képest három videostreamet generálnak, a képanalitikai riasztásoknál paraméterezhető, hogy szelektíven emberalakra, kétkerekű járműre, vagy motoros járműre reagáljanak-e. A legfontosabb különbség a hibrid megvilágítás, amelyik lehetővé teszi, hogy a kamera egyszerre használja az infravörös és a fehér fényű diódákat, a következőképpen: teljes sötétben, infravörös módban, ha személy vagy jármű riasztást generál, automatikusan fehér fényre és színes képre vált a kamera a riasztási esemény végéig.

A varifokális zoommal és autofókusszal szerelt IPW-2328IQ-28SZ a napokban érkezett meg készletre. Az optika víszintes látószöge 107.4° és 29.2° között zoomolható, audio kimenetet és bemenetet is tartalmaz a kamera, éppúgy, mint riasztási bemenetet és relékimenetet. A fényérzékenysége 0.003 lux, ez alatt az 50m hatótávolságú infravörös diódákkal világítja be a képmezőt.

A csak fehér fénnyel, f/1.0 fényerejű objektívvel és 0.001 lux fényérzékenységgel büszkélkedhető IPW-2228IQ-40SWXA több közterületfigyelő projektben is kedvenc kamerává vált úgy a nappali, mint az éjszakai képminősége miatt, illetve az IQ analitikai riasztások alapján történő egyszerű visszakereshetőség okán. A beépített térmikrofon mellett audio és riasztási ki/bemenetek is megtalálhatók a kamera kábelkorbácsában.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai