Axxon PSIM 1.0.1


Axxon PSIM 1.0.1
Az AxxonSoft elérhetővé tette elosztott fizikai biztonságtechnikai információmenedzsment (PSIM) platformjának legfrissebb, 110 új IP eszköz (DVR, NVR, hőkamera stb.) natív felismerését támogató, továbbfejlesztett videotartalom-elemző funkcióval rendelkező, már kifejezetten nagy rendszerek menedzselésére kihegyezett verzióját.

Az új – a biztonságos adatátvitel érdekében TLS 1.2-t támogató webszerverrel felvértezett – verzió továbbfejlesztett eseménykezelő funkciója nagyobb hatékonysággal, a felhasználószervezet / a védett terület igényeihez / sajátosságaihoz jobban illeszkedve képes (automatikusan) reagálni az egyes (előre „megfogalmazott”) incidensekre. A video-megfigyelőrendszer kezelése egyedileg programozható funkciógombokkal egészült ki, melyekre kattintva adott kamera / kameracsoport képe (pl. objektumkövetési céllal) jeleníthető meg, és/vagy egy előre felprogramozott funkció/rutin aktiválható. Az új verzió lehetővé teszi a felvett kamerák azonosító szám / név szerinti listázását, illetve kamerát kezelő szerver megjelenítésével teszi egyszerűbbé nagyobb rendszerek kezelését. Szemben a korábbi verzióval, a megadott adatmegőrzési idő lejártával a rendszer nem 24 óránként indít egy törlési ciklust, hanem kvázi dinamikusan három percenként törli az érdektelenné vált fájlokat. A hibaáthidaló funkció már lehetővé teszi a SIP szerver duplikálását, így az elsődleges szerver kiesésekor a tartalék azonnal átveheti a telefonrendszer kiszolgálását. Az új ArchProbe alkalmazás folyamatosan ellenőrzi az Axxon PSIM belső formátumában rögzített videofájlok integritását, ellenőrizve a képeldobásokat egy egyéb videorögzítési hibákat. A Face PSIM modul kiegészült a jogosulatlan hozzáférést célzó támadások kiszűrését célzó (élő arc detektáló) funkcióval. Az Auto PSIM modul már támogatja adott jármű keresését / követését a rögzített videotartalomban gyártmány / típus alapján. Végül, de nem utolsó sorban, az ún. DetectorPack modul hatékony MI-alapú tűz/füst felismerő és emberi testtartást detektáló funkcióval egészült ki.

Forrás: AxxonSoft

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya