Forradalom a CCTV kiberbiztonságban


Forradalom a CCTV kiberbiztonságban
Egy olyan világban, ahol folyamatosan nő a kiberfenyegetettség, a CCTV kiberbiztonság kapcsán nem kell többé kompromisszumot kötni.

A Provision-ISR és a Check Point Software Technologies Ltd. a valódi beágyazott kiberbiztonságot nyújtó csúcskategóriás CCTV-rendszerekkel forradalmasítja a CCTV-ipart.

Fedezze fel az első, cctv platformba beágyazott valós idejű kiberbiztonsági megoldást

A CHECKPOINT
Check Point Software Technologies Ltd. a vállalati és kormányzati szektor számára világszerte a kiberbiztonsági megoldások vezető szolgáltatója. A Check Point Infinity megoldások portfólió megvédi ügyfeleit az 5. generációs kibertámadásoktól, az iparágban vezető arányú kártékony szoftver (malware), zsaroló szoftver (ransomware) és egyéb fenyegetések elfogásával.
Az Infinity három fő pillérből áll, kompromisszumok nélküli biztonságot nyújt, és biztosítja a vállalati környezet számára az V. generációs fenyegetések megelőzését: Check Point Harmony a távoli felhasználóknak; Check Point CloudGuard a felhők automatikus védelmére; és Check Point Quantum a peremhálózatok és adatközpontok védelmére; mindezt az iparág legátfogóbb, intuitív, egységes biztonságitechnikai menedzsmentje által vezérelve.



A MEGOLDÁS
A Provision-ISR mérnökei páratlan szakértelemmel rendelkeznek a legkorszerűbb szoftvermegoldások kifejlesztésében, miközben a felhasználói felület intuitív és egyszerű marad. A Check Point Quantum IoT Protect Firmware a Provision-ISR számára teljes körű, végponttól végpontig tartó megoldást nyújt minden firmware-biztonsági igényére.

Egy az IP CCTV eszközökbe beágyazott futásidejű védelem, beépített biztonságot nyújt a nulladik napi támadások ellen függetlenül attól, hogy hol és hogyan telepítik őket: garantálva a firmware 100%-os lefedettségét (beleértve a harmadik féltől származó komponenseket is) anélkül, hogy az eszköz teljesítményét veszélyeztetné; olyan támadásokat blokkol, mint a memóriakárosítás, a Shell injekció, az import-tábla eltérítése és a vezérlési folyam eltérítése.



IZRAEL ÉLEN JÁR A KIBERBIZTONSÁGBAN
A világ összes kiberbiztonsági beruházásának 40%-a Izraelben valósul meg, és ez az arány csak növekszik.
A biztonsági piacnak minden eddiginél nagyobb szüksége van azonnal használható, biztonságos CCTV eszközökre, és a Check Point - Provision-ISR együttműködés rendkívül innovatív és biztonságos videómegfigyelés-biztonsági megoldást teremt bármilyen alkalmazáshoz.
Mivel Izrael világszerte arról ismert, hogy ott születnek a legjobb kiberbiztonsági megoldások, az út már ki van kövezve ahhoz, hogy ez az egyedülálló együttműködés sikeres legyen.

Ha érdekelnek a legkorszerűbb CCTV rendszerek és kiegészítők, olvass tovább IDE kattintva, vagy nézz körül itt.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve