Crow Swan Quad mozgásérzékelők


Crow Swan Quad mozgásérzékelők
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Crow Electronic Engineering Ltd.


A Crow Group hazánkban kevésbé ismert márka, de Több mint 30 éves múltra tekint vissza behatolás védelmi eszközök gyártásában.

A Crow Swan Quad Digitális PIR érzékelő sokban hasonlít bármely vezetékes PIR érzékelőhöz. Fehér, jó minőségű műanyag házban kapható. Szerelése is igen kényelmes. Könnyedén le lehet venni az előlapját, mivel az egyetlen csavarral van rögzítve. A belső nyomtatott áramkört is el lehet távolítani egyetlen csavar meglazításával. A hátlapon előre be vannak jelölve a helyek a rögzítőpontokon.

A Swan Quad egy digitális érzékelő. Fontos megérteni hogy mit jelent a Quad, vagyis a négy elemű érzékelés. A quad digitális technológiát használó PIR érzékelők hatalmas pontossággal szűrik ki a kis és közepes méretű állatok által okozott téves riasztásokat. Ezt úgy tudják eléreni, hogy az infra sugarat 4db meleg és hideg négyzet alakú zónára bontják. Ezek alapján az érzékelőbe beforrasztott microchip eldönti, hogy az adott érzékelés téves vagy valós riasztás.

A Swan Quad érzékelési távolsága 18 m és széles látószögű (hozzávetőlegesen 100°) optikával van ellátva. Kisállat védett maximum 25 kg-ig. Számos EN szabványnak megfelel, Grade 2 minősítésű. Javasolt szerelési magasság 1,8 – 2,4 m. Érzékenysége állítható, működési hőmérséklete -10°C~50°C. A kisállatvédelmet le lehet korlátozni max. 15 kg-ra, illetve a LED-et - ami csak riasztáskor villog - ki lehet kapcsolni jumperek segítségével. 9-16 V DC-n táplálható, max 28V DC-re biztosított NCs relé és tamper csatlakozása van. Szabotázskapcsoló az előlap levételekor jelez.

Az Ajax Hubbal és Multitranszmitterrel kombinálva max. 18 vezetékes zónára, max. 100 vezetéknélküli zónára, 9 partícióra és 50 felhasználóra tehet szert, az Ajax hubokban megtalálható GPRS/LAN modullal, beépített szünetmentesítéssel és ingyenes telepítői, valamint végfelhasználói okostelefon alkalmazással együtt. Ez a megoldás beszerezhető az Alarm Automatika weboldalán, valamint személyesen az üzletben.
Az Alarm Automatika Különleges Ajánlata 4 darab Crow Swan Quad Digitális PIR érzékelőt is tartalmaz egy Ajax márkájú Hubbal és Multitransmitterrel egyetemben, kedvezményes áron, limitált ideig.
További info a weboldalon ill. az Alarm Automatika telefonos vevőszolgálatán.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik