FAAC sorompók minden igényre


FAAC sorompók minden igényre
A FAAC sorompók minden tekintetben illeszkednek a felhasználók változó igényeihez. Akár egyetlen modell megoldást nyújthat 2-8 méter szélességű bejáratok forgalmának szabályozására.

A sorompóházak több színben és formában választhatóak, a moduláris szélálló szögletes vagy ovális karok pedig szabadon méretezhetőek, továbbá kiegészíthető beépített programozható LED világítással is.


Magas szintű biztonsági és minőségi szabványoknak megfelelő sorompóink ipari, kereskedelmi, kormányzati és a lakossági megoldásokat nyújtanak szinte bármilyen felhasználói igény esetén. A FAAC sorompók hosszútávon megbízható működést garantálnak parkolók, tömegközlekedés, repülőterek, autópálya-díjpénztárak, épületek, kereskedelmi és ipari létesítmények, kormányzati épületek, sport és rendezvényközpontok, közintézmények automatizálási és forgalomirányítási területein.



A kiemelkedően esztétikus megjelenés mellett a FAAC B680H sorompó a hibrid elektro-hidraulikus meghajtásának, és a rendkívül hosszú élettartamú rugóknak köszönhetően lehetővé teszi a folyamatos használatot és azt, hogy a felhasználók számára több mint 2.000.000 nyitás/zárási ciklust biztosítson. Az enkóder segítségével a mozgás és irányváltás precízen vezérelhető. Felszereltsége áramellátási problémák esetére akkumulátort és töltőt is tartalmazó modullal bővíthető. A sorompóház könnyen cserélhető.

HIGH SPEED 2,3 m széles bejáratok esetén kevesebb mint 1,5 másodperc alatt nyit vagy zár, 8,3 m-es szélesség esetén pedig 5-6 másodperc alatt teszi meg a sorompókar a teljes utat. Vezérlése biztosítja az integrálhatóság lehetőségét összetett irányítási rendszerekbe is. Több programozható be/kimenettel rendelkezik GSM/Ethernet/WI-FI modulokhoz, illetve két nagy érzékenységű hurok detektor beépítését is lehetővé teszi.



A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Elérhetőség: ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
Tel: (30)949 2142; (30)444 8887
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!