InterCom GSM Kit (1, 2, 4)


InterCom GSM Kit (1, 2, 4)
Az InterCom GSM, Kit verzióban is elérhető, melynek köszönhetően 1, 2, 4 nyomógombos szettet kapunk, műanyag, falon kívüli kültéri egységben.

A mikrofonnal és hangszóróval szerelt egységben a ProBattery akkumulátort is csatlakoztathatjuk a modulhoz, így tápfeszültség kimaradásakor is üzemkész a berendezésünk, mindemellett értesítést is kérhetünk az áramszünetről. A 8 értesítendő telefonszámot szabadon megadhatjuk a nyomógombokhoz és akár körhívást is választhatunk az értesítés módjánál. A csengetési és beszélgetési időt is beállíthatjuk.

A két relés kimenetet külön-külön is tudjuk vezérelni a beszélgetés közben vagy akár hanghívással is 1000 darab telefonszámról.
A kültéri egység felső részében egy LED fényforrás biztosítja az előlap megvilágítását, melynek színe változtatható igényünknek megfelelően ( kikapcsolva vagy 7 szín közül választhatunk).

InterCom GSM Kit
Az InterCom GSM 1, 2, 4 lakásos falon kívüli egysége, egy, kettő vagy négy fém nyomógombbal van szerelve, melyhez maximum 8 értesítendő telefonszámot adhatunk meg. A telefonszámokat körhívással is hívhatjuk, azaz mindenkinek fel kell vennie vagy az első személy aki felveszi, megállítja a körhívást. A telefonszámokat szabadon adhatjuk meg, hogy melyik nyomógombhoz kiket rendelünk hozzá.

GSM hálózaton létesít kapcsolatot a hívott számmal, így a távolság korlátlan, valamint az eszköz beüzemeléséhez csak a tápellátást kell biztosítani. A jobb kommunikáció érdekében az antennát helyezzük minél távolabb a kültéri egységtől. A doboz felső részében LED világítás lett elhelyezve, melynek színe beállítható és biztosítja a névtábla és a nyomógomb megvilágítását. A hívás fogadását követően két kimenet vezérlése közül is választhatunk. Külön tudjuk nyitni a kiskaput illetve a nagykaput vagy akár a sorompót is. Hívószám azonosítás nélkül korlátlan telefonszámmal, míg hívószám azonosítással 1000 telefonszámról tudjuk a kimeneteket vezérelni.

A tápfigyelési funkció lehetővé teszi, hogy SMS-ben vagy hangüzeneten keresztül értesüljünk hálózati tápkimaradásról. Az InterCom GSM modulnál egy gyorscsatlakozóval ellátott Lítium-polimer akkumulátor
Életjelet küldhetünk előre megadott időközönként, így tájékozódhatunk kaputelefonunk müködéskész állapotásról.

A programozás történhet SMS-ben, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth), a ProRead szoftverrel. A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető. A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján). A ProRead InterCom GSM-es felületén egyszerűen beállíthatjuk a legfontosabb paramétereket.

GSM kaputelefonok és segélyhívók IDE kattintva


Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax vezeték nélküli rendszerek telepítői képzés