AVS JET DT AM kombinált mozgásérzékelő

Beltéri érzékelés AVS Security eszközzel

AVS JET DT AM kombinált mozgásérzékelő
A JET DT AM az olasz AVS Security gyártó terméke, a JET család legsokoldalúbb tagja. Ez a digitális, beltéri mozgásérzékelő QUAD passzívinfra-érzékelőt és 10.525 GHz-en dolgozó radarérzékelőt tartalmaz, melyek ÉS / VAGY kapcsolatban is működhetnek.

Az olasz dizájn, a modern kialakítású, lapos ház és a gömb alakú Fresnel-lencse megnyerő külsőt és teljes funkcionalitást biztosít. A gömb formájú lencsének köszönhetően az érzékelő 90 fokos látótérrel, 15 méteres látótávolsággal és maga alá látással rendelkezik.


Elsődleges jellemzője a rendkívül megbízható mozgásérzékelés. A JET DT AM érzékelő kétirányú doppler radar technológiával rendelkezik, amely precízen felismeri a valós mozgást, kiszűrve a hamis riasztásokat. Ezáltal a rendszer nagyon megbízható és hatékony működésre képes.


Az érzékelő további jelentős tulajdonsága az adaptív mikrohullámú zajszűrés. Ez a fejlett funkció lehetővé teszi, hogy az érzékelő intelligensen felismerje és elnyomja a nem kívánt interferenciákat, mint például a kültéri környezeti hatásokat vagy a más elektromos berendezések által keltett zavarokat. Ez növeli a rendszer stabilitását és megbízhatóságát.



A hőmérséklet-kompenzációnak, a különleges jelfeldolgozási algoritmusoknak és a QUAD jelfeldolgozású infravörös érzékelőnek köszönhetően rendkívül immunis a téves jelzésekre.


A JET DT AM érzékelő rendelkezik továbbá egyedülálló Anti-Masking technológiával. Ez a funkció képes észlelni és jelenteni a lencsefólia letakarását vagy manipulációját, megakadályozva ezzel, hogy a bűnözők kikapcsolják vagy máshogyan kijátsszák. Ez jelentős előnyt nyújt a potenciális támadásokkal szemben, és biztosítja a magas szintű védelmet. A "lefelé néző" zóna megszünteti az érzékelő alatti holtteret, így nagyobb lefedettséget biztosítva a védett területen. Három LED (kék, sárga és zöld) jelzi az érzékelő üzemállapotait (PIR, mikrohullám, riasztás).


A házikedvencekkel szembeni immunitás egy kapcsolható opció. Kétféle érzékenységi küszöb közül választhatunk: 12 vagy 24 kg, illetve ki is kapcsolhatjuk, ha nincs rá szükségünk. A telepítés megkönnyítésére néhány beépített ellenállásminta közül választhatunk, mellyel az adott központnak megfelelőt kiválasztva nem szükséges külső ellenállások beépítése.



A JET DT AM digitális érzékelő GRADE 3 minősítéssel rendelkezik - köszönhetően az Anti-Masking funkciónak.

„ÉS” (infravörös + mikrohullámú) illetve „VAGY” (infravörös vagy mikrohullámú érzékelés) üzemmódban is programozható, mely azt jelenti, hogy olyan speciális telepítési igények kielégítésére is alkalmas, amikor például „tisztán” csak egy mikrohullámú érzékelésre van szükség. A két opcionális fali és mennyezeti konzol megkönnyíti a JET telepítését.


Az AVS Security JET DT AM érzékelője a legmodernebb technológiákat alkalmazza, hogy hatékony védelmet nyújtson az ügyfelek otthonában vagy vállalkozásában. A megbízható mozgásérzékelés, az adaptív zajszűrés, az Anti-Masking technológia és a 90°-os látószögű lefedés kombinációja garantálja a kiváló biztonságot és a hamis riasztások minimalizálását. Válaszd az AVS Security JET DT AM érzékelőjét, és aludj nyugodtan éjszaka, tudva, hogy ügyfeleid értékei biztonságban vannak.

Ha további információra van szükséged, vagy szeretnél rendelést leadni, kérjük, látogass el weboldalunkra, vagy lépj kapcsolatba műszaki csoportunkkal. A biztonság soha nem volt még ennyire könnyen elérhető!

Az érzékelőt keresd honlapunkon, üzleteinkben vagy partnereinkkínálatában!

Felelős személy:
Kertész Miklós
miklos.kertesz@powerbizt.hu



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!