Audio-menedzsment Axis alapokon


Audio-menedzsment Axis alapokon
Az Axis Communications hibrid felhő alapú (előfizetéses rendszerű), a fejlesztő szerint intuitív menedzsment felülettel rendelkező, akár többezer telephely audio-rendszereit kezelni képes megoldása lehetőséget biztosít a felhasználók számára hangosítási rendszereik helyi és távoli beállítására, karbantartására úgy a rendszer(ek), mint a sugárzott audio tartalmak tekintetében.

Az AXIS Audio Manager Center lehetőséget biztosít a háttérzene, bejelentések, hirdetések stb. gyors és egyszerű ütemezésére az telephely / helyszín / zónákra sajátosságait figyelembe véve. A rendszer szabadalmaztatott ütemező funkciója garantálja, hogy egyetlen munkafolyamat révén beállítható legyen egy adott rutin, akár globális vállalkozások valamennyi telephelyén – időzóna és nyitvatartási időintervallum független módon. Az Axis megállapítás szerint, az irányítás ilyen jellegű központosításával csökkenthető a lehetséges hibázási pontok száma és az audio rendszerek üzemeltetési költségei. Az AXIS Audio Manager Center kipróbálását egy csökkentett funkcionalitású, ingyenes verzióval támogatja a fejlesztő.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora