Új MI erőművel bővít a Hanwha


Új MI erőművel bővít a Hanwha
Tovább bővítve X termékcsaládját, a Hanwha Vision piacra dobta mesterséges intelligencia (MI) alapokon nyugvó magas hatékonyságú analitikai szolgáltatásokkal levértezett, a gyártó fókuszálása szerint kifejezetten az okos-városok funkcionalitásnövelését támogató új speed-dome IP CCTV kameracsaládját.

Az AI PTZ Plusok által futtatott algoritmusok valósidejű ember- / arc- / jármű- / rendszámazonosító és osztályozó funkciója révén biztosított, hogy kizárólag a releváns „aktivátorok” generáljanak (riasztási-) eseményt, növelve az adott kamera elemző és objektumkövető képességét (még akár gyenge fényviszonyok mellett is), hatékonyabbá téve a rögzített képanyag átvizsgálását. A kamerák „hiányzó objektum tovább-léptetés” lehetővé teszi, hogy a nem várt akadályok miatt időlegesen „elvesztett” (követett) objektumokat problémamentesen újra „felvegye” a kamera anélkül, hogy új célra állna rá. A tárkapacitás és hálózati terhelés csökkentését támogató WiseStreamIII technológiával rendelkező új kamerákba integrált WiseNRII funkció hivatott biztosítani a zajmentes képanyag generálását még gyenge fényviszonyok mellett is; míg a Prefer Shutter a mozgás okozta elmosódás eliminálását biztosító zársebességet biztosít a hatékonyabb azonosítás érdekében.

Forrás: Hanwha Vision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései