i-PRO AI Smart Box


i-PRO AI Smart Box
A japán i-Pro (ex-Panasonic) piacra dobta AI Smart Box megoldását, mellyel – a gyártó megállapítása szerint – valamennyi gyártó IP CCTV kamerája felvértezhető mesterséges intelligencia (MI / AI) alapú analitikai funkcionalitással.

Az AI Smart Box a cég i-PRO mini (kisméretű, MI-képes „téglatest” kamera) megoldására és egy újonnan kifejlesztett i-PRO alkalmazásra épül, melynek „kombója” – integrálhatóvá téve bármely IP CCTV kamerát a fejlesztő Active Guard applikációjával – teljeskörű objektum metaadat kinyerést és valósidejű (mélytanulás alapú) elemzést kínál a felhasználók számára. Az i-PRO Active Guard plugin szoftver számos (közel 100) objektum jellemző révén támogatja az élő és rögzített képanyag átfésülését olyan VMS-eken keresztül is mint pl. a Milestone, Genetec, Luxriot stb. Vázlatos „telepítési” jellege hasonlóságot mutat a 20 évvel ezelőtt ismert IP-kódolókkal, azaz a kamerát közvetlenül az AI Smart Boxhoz kell csatlakoztatni, mely ezt követően továbbítja az adatfolyamot a hálózat felé. Alapvető kompatibilitási feltétel, hogy az adott kamera képes legyen HD1080p, vagy HD720p MJPEG tömörítésű, minimum 5 kép/s frissítési sebességű jelfolyam „kicsatolására”; az AI Smart Box ezt feldolgozva (személy / jármű stb. detektálás), a feldolgozott információt egy ONVIF esemény adatfolyam formájában továbbítja az Active Guard Server, majd a VMS felé.

Forrás: i-PRO

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is