Új Videosec Starlight analóg csőkamera raktárkészletről


Új Videosec Starlight analóg csőkamera raktárkészletről
A méltán népszerű, kedvező árú XB-200IR-28F analóg csőkamera mellé megérkezett a a Starlight szenzoros XB-200IRS-28F, beépített mikrofonnal, fém kameraházban

A Videosec analóg kamera ajánlatát a kiegyensúlyozott minőség és kedvező ár jellemzi, a kínálatot pedig folyamatosan bővítjük. A két jól ismert FullHD és 5 Megapixeles felbontású modell mellé érkezett meg az XB-200IRS-28F, Starlight FullHD szenzorral és 0.005 lux fényérzékenységgel. Az f/1.6 fényerejű 2.8mm-es objektív vízszintes látószöge 101.5°. A kamera előlapján két infravörös LED segíti az éjszakai képalkotást, akár 40m hatótávolságig.

A kameraház fém, IP67 a környezetállósága. A TVI és a CVI szabványok hangátvitelt is támogatnak a videójel vezetékén, a kamera előlapján egy beépített térmikrofon található. A hangrögzítést a Videosec XVR-ek mellett az összes a megfelelő szabványt ismerő rögzítő támogatja.

Rövidesen tovább bővül a Videosec analóg kínálata, 5 Megapixel felbontású fehér fényű dómkamera is érkezik hamarosan, amiről szintén beszámolunk.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora