Predor új funkciók


Predor új funkciók
Ha beléptetésről van szó, sokaknak eszébe juthat a Predor márka, az integrált beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerek kiemelt képviselője. Folyamatos fejlődésük jegyeként most bemutatkozik három új Predor funkció.

A Predor rendszert közép- és nagyvállalatok számára fejlesztették ki, hogy egyszerűsítsék a mindennapos beléptetéssel és munkaidő-nyilvántartással járó feladatokat. A rendszer rugalmasságának köszönhetően egyedi igények is könnyen kiszolgálhatók.

Számos megoldások teszi gördülékenyebbé és hatékonyabbá a vállalatok működését, ezzel időt és pénzt takarítva meg a munkáltatóknak. A Predor Enterprise verzió most három új funkcióval bővül.

Bizonyítványok és okmányok



Ezen licenc birtokosai egyszerűsíthetik a munkavégzéshez szükséges általános bizonyítványok és okmányok kezelését. A vállalat típusától és igényeitől függően rengeteg alkalmazása lehet ennek a funkciónak. Például a rendszer értesítést küldhet, mikor a munkavállaló alkalmassági vizsgálata esedékes, de az is beállítható, hogy csak olyan munkavállaló léphessen be a területre, aki rendelkezik az érvényes dokumentumokkal.

Szükség esetén bármilyen egyedi dokumentum beállítható a rendszernek, hiszen ezeket is probléma nélkül tudja kezelni. A dokumentumokhoz érvényesség, belépési korlátozások és az esetleges értesítések kiküldésének pontos ideje is kiválasztható.

Ezen Predor rendszert egy grafikus áttekintő felület támogatja, ahol a munkavállalók bizonyítványai jelennek meg. Innen egyetlen gombnyomással lekérhetők a szükséges adatok.

Alrendszerek kezelése



Az alrendszerek kezelése kimondottan olyan helyzetekre kifejlesztett megoldás, amikor egy telephelyen vagy irodaházban egyszerre több különböző cég is üzemel. Mivel azonos területen tevékenykednek, rendszereiket közös adatbázisban kell kezelni, azonban elvárás lehet, hogy az egyes rendszerek kezelői ne lássanak rá a többi cég adataira.

Egy központi Predor szervernek nem okoz problémát, ha különböző céges kliensek kapcsolódnak hozzá. Ebben az esetben az alrendszer képes külön kezelni a saját beléptetéseit, munkaidő-nyilvántartását és dolgozóit, tehát egyáltalán nem szükséges a többi céghez igazítani a licenccsomagokat.

Rendezvény beléptetés


Ez a modul főként nagy létszámú rendezvények lebonyolításában hasznos. Akár 5000 főig automatizálható a vendégek be- és kiléptetése.

A licenc birtokában a Predor egyedi QR-kódot generál minden vendég számára, melyet elküldhet e-mailben, vagy automatikusan kinyomtathat egy előre bekonfigurált nyomtatóval. A kód azonnal használható az előre definiált jogok szerint, azaz egyszeri és időszakos belépésre vagy akár bérletként is.

Előre meghatározhatók vendégtípusok, ezekhez jogosultsági szintek és érvényességi idők rendelhetők. A jegyek és bérletek nyelve lehet angol vagy magyar, valamint egyedi szövegek is kerülhetnek rájuk – így könnyen az egyedi igényekre szabhatók.

Predor Enterprise
Közép- és nagyvállalatok számára a Predor Enterprise verziója a megfelelő választás, mely kimondottan az ebben a szegmensben megjelenő igényekre nyújt hathatós megoldásokat.


Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon