Egyre népszerűbbek a Videosec hibrid fényű csőkamerái


Egyre népszerűbbek a Videosec hibrid fényű csőkamerái
Infravörös fény és melegfehér, látható fény - nem kell telepítés előtt választani, a Videosec IPW-2124LSA-28WAL és IPW-2124LSA-40WAL kamerái mindkét fényforrást tartalmazzák, éjszaka a kamera automatikusan képes váltani, IQ képanalitikával, kedvező árakon.

A fehér fényű kamerák terjedését a praktikus alkalmazhatóságuk segíti. Területvédelemre, kültéri és beltéri világításra, valamint a díszkivilágítás részeként is egyszerre alkalmazhatóak, megfelelő elhelyezéssel növelik az ingatlan esztétikai exkluzivitását.

A méltán népszerű, 4 Megapixel felbontású, IPW-2124LSA-28F és IPW-2124LSA-40F típusjelű, 2.8mm és 4mm optikával szerelt Starlight csőkamerák hibrid fényű utódai egyre népszerűbbek a magyar piacon is.

A belépő szintű IQ analitikás kameráknál csak IQ mozgásérzékelés alkamazásakor választhatjuk ki, hogy csak emberre, csak járműre, vagy mindkettőre történjen riasztás, a behatolásérzékelés és a vonalátlépés minden esetben emberalakra és járműre generál riasztást. A kamera expozíciós beállításainál a hibrid megvilágítás az alapértelmezett, tehát éjszaka, riasztáskor fehér fényre és színes képre vált a kamera az utolsó riasztási objektum távozásáig, majd visszavált fekete-fehér üzemmódra. Az automatikus fényváltás felprogramozásáról és működéséről bemutató videót is talál a videosec.com videótárában. A kamerák műszaki paramétereit táblázatosan, áttekinthető formában, megtalálja a legújabb letölthető Videosec IP videó katalógusban is.

A hibrid fény és Starlight képminőség mellett az IPW-2124LSA-28/40WAL kamerák beépített térmikrofont és hangszórót is tartalmaznak. A mikroSD foglalatba helyezhető memóriakártya fő feladata az ANR, azaz a kamera észleli, ha az NVR felé megszakad a hálózati kapcsolat és rögzíti a kimaradó videókat. A hálózati kapcsolat helyreállása után az élőképpel együtt étkerülnek a kimaradt felvételek is a rögzítőre.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései