MI „költözött” a Hanwha Q családjába


MI „költözött” a Hanwha Q családjába
Mesterséges intelligencia (MI) alapú objektumazonosító és -osztályozó funkciókészlettel felvértezett új tagokkal bővítette „költséghatékony” Q kameracsaládját a Hanwha Vision.

Az akár 4K képalkotást kínáló, mélytanulás algoritmusokkal megnövelt hatékonyságú analitikai csomaggal – vonalátlépés, ember / jármű „lődörgés”, védett területre belépés /annak elhagyása – WiseMD (mozgásérzékelés) – felvértezett új Q kamerák által generált riasztási események értesítések széles palettáját aktiválhatják, beleértve emailküldést, audio üzenetek lejátszását, FTP / HTTP értesítések továbbítását stb. Az 2/5MP/4K felbontással és széles dinamikatartománnyal (WDR) rendelkező Q család rendelkezik a gyártó WiseNRI technológiájával, mely kiterjesztve az MI képességeivel még hatékonyabb zajcsökkentési szolgáltatást kínál. Újgenerációs kiberbiztonság szolgáltatáscsomag (felhasználó és hálózathitelesítés, védett kommunikáció, IP-cím alapú hozzáférés-ellenőrzés és „mély titkosítás”) biztosítja, hogy a Q család MI-kamerái által rögzített adatokat kizárólag az arra illetékesek ismerhessék meg. Az Q családtagok jól viselik még a kihívást jelentő (zord) környezeti körülményeket, köszönhetően a dome kamerák megerősített („karcálló”) búrájának; továbbá az új MI kamerák a páratartalom-szabályozás érdekében beépített szellőzőnyílással is rendelkeznek.

Forrás: Hanwha Vision EU

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek