Viselkedéselemzés 3.0


Viselkedéselemzés 3.0
Az amerikai Viisight piacra dobta viselkedésfelismerő megoldásának legújabb verzióját. A Wise 3.0 – a fejlesztő megállapítása szerint – jelentős előrelépést (25%) mutat a feldolgozási teljesítmény és sebesség terén, melynek eredményeként szignifikánsan javult azonosítási képessége úgy, hogy a fals pozitív detektálások aránya csökkent.

Az új verzió már magasabb szintű kibervédelmi funkcionalitást kínál, nem mellesleg támogatja a napjainkban már elengedhetetlen HTTPS titkosítási protokollt. A Wise 3.0 továbbfejlesztett, a fejlesztő által intuitívként jellemzett kezelőfelületet kapott, mely olyan (pop-up) funkciókat kínál, mint a riasztási esemény kihelyezését egy felugró ablakra. Az új Wise verzió képes riasztást generálni elhagyott csomag, sisak / csuklya / egyéb fejfedő / védőmellény (nem /) viselése esetén. Mint azt a cég illetékese kifejtette, a Wise 3.0 a 6.2-es verzióra frissített Nvidia DeepStream keretrendszer előnyeire építve aknázza ki a GPU számítási teljesítmény teljes potenciálját, ami alacsonyabb adatfolyamonkénti költséget eredményez figyelemre méltó hatékonyságnövekedés mellett.

Forrás: VIISGHT

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka