FAAC szárnyaskapu mozgatók


FAAC szárnyaskapu mozgatók
A FAAC Hungary Kft. automata szárnyaskapu motorjait és szettjeit széles választékban kínálja lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra. A FAAC szárnyaskapu motorok a 800 kg-os kapusúlyig,7 méteres kapuszárny méretig teszik lehetővé a kapuautomatizálási megoldásokat a könnyű lakossági terheléstől a nagy teherbírású ipari felhasználásig.

Kisfeszültségű 24V DC és 230V AC kapumeghajtások széles választékát kínáljuk egyedi igények esetén akár földbe süllyesztett megoldással is.


A szárnyaskapuval védett terület biztonságát a teljes választékunk esetében önzáró vagy hidraulikus reteszelő mechanizmussal látjuk el, ami továbbiakban még elektromos zárral is kiegészíthető. A SAFEcoder segítségével a vezérlés automatikusan és nagy pontossággal hangolható a kiválasztott lassítási és megállási pontokra, ezért nincs szükség mechanikus ütköző pontokra sem. Áramkimaradás esetén megjegyzi a szárny pozícióját bárhol is állt meg, így elkerülhetőek a szabálytalan nyitási-zárási ciklusok.






FAAC 400 Hidraulikus szárnyaskapu mozgató erőteljes, robosztus motor társasházi, kereskedelmi és ipari igénybevételnek megfelelő akár folyamatos használatra 2,2-7 méteres kapuszárnyig. Tápfeszültség 230V,24V beépített hővédelemmel ellátott, nyitáskor-záráskor hidraulikus reteszeléssel ellátott oldalfüggetlen motor.

FAAC 391 Kompakt szárnyaskapu mozgató 24V

Elegáns, sokoldalú motor, a csuklós karnak köszönhetően szélesebb körben alkalmazható. A FAAC 391 motor 1,8-3 m kapuszárny méterig telepíthető. Nincs szükség elektromechanikus zárószerkezetre a telepítésnél. Az új elektronikus vezérlőegység zúzódásgátlóval és virtuális jeladóval rendelkezik, és akadály észlelésekor fordított funkcióval működik. Akkumulátor csomaggal bővíthető, amely biztosítja a működést áramkimaradás esetén (opcionális)







A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.



Elérhetőség: ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
Tel: (30) 949 2142; (30) 444 8887
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással
Olvasta már?
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással