HIK-CONNECT előnyei a biztonságtechnikában


HIK-CONNECT előnyei a biztonságtechnikában
A Hik-Connect egy olyan Android/IOS mobilalkalmazás, amely telefonra és táblagépre is telepíthető. Az alkalmazás a Hikvision eszközök kezelésére szolgál, beleértve a DVR-eket, NVR-eket, hálózati kamerákat, video-intercom eszközöket és riasztóközpontot.

A mobilkliens segítségével WiFi-n vagy mobilhálózaton keresztül valós idejű videók vagy kamerák felvételei nézhetők meg. Értesítések formájában jelzi a rendszer, ha esemény vagy riasztás történik. A Hik-Connect könnyen telepíthető és használható, alkalmas arra, hogy számos biztonsági problémát megoldjon a tulajdonosok számára. A Hikvision alkalmazása egyetlen telefonról elérhetővé tesz egy egész rendszert. Legfőbb célja, hogy a lehető legnagyobb kényelemben tarthassuk kezünkben a szükséges eszközöket és funkciókat. A Hik-Connect rengeteg előnnyel rendelkezik, melyek minden felhasználó és telepítő legjobb barátjává teszik.

Az alkalmazás előnyeiElső lépés az alkalmazás beállítása
Az applikáció az appstore.hikvision.com oldaláról tölthető le a telefonra. Legegyszerűbben a telefon QR-kód-olvasóját használva lehet letölteni a megfelelő verziót (android/IOS). Használat előtt a megfelelő adatok megadásával egy felhasználói fiókot kell létrehozni a Hik-Connect , mely segítségével az eszközök és beállítások másik telefonról bejelentkezve is elérhetőek maradnak. Az eszközök és a hozzájuk tartozó jogosultságok megoszthatók, amennyiben több fiókhoz szeretnénk hozzárendelni őket.A telefon QR-kód-olvasóját használva lehet letölteni a megfelelő verziót (android/IOS). A szükséges regisztrációs folyamat elvégzése után eszközöket tudunk felvenni fiókunkba.
Eszközök hozzáadása előtt a kívánt készülékben engedélyezni kell a Hik-Connect-et, és egy megerősítő kódot kell megadni. Ez a későbbi megjelenítéshez és az eszköz alkalmazáskba történő felvételekor szükséges.


A hálózati menüpontban a DNS szerver beállítása látható a képen.Új eszközök felvétele QR-kód vagy sorozatszám (az eszközön lévő matricán olvasható, illetve az alapinformációk menüpontban érjük el /9 karakter/) alapján történhet.Megosztással is elérhetünk egy eszközt, abban az esetben, ha már egy felhasználó fiókjához hozzá van rendelve. Ilyenkor a „megosztás” lehetőségét lehet alkalmazni.


Amiben segítségünkre lehet a Hik-Connect alkalmazás
 • A Hikvision eszközök távoli vezérlése
 • Beltéri állomások vagy hálózati kamerák nézetének kezelése WiFi-n keresztül
 • Ajtócsengők és beléptető eszközök ellenőrzése a mobilhálózaton keresztül
 • NVR vagy DVR megosztása más fiókokkal
 • Valós idejű videók megtekintése
 • Felvételek lejátszása

  Egyszerűen elérhető funkciók
 • Konfiguráció
 • Karbantartás
 • Jogosultságok megadása
 • Kétirányú audio intercom
 • Értesítések küldése videókkal és képekkel
 • Hívások fogadása ajtócsengőkről vagy videókészülékekről
 • A biztonsági vezérlőpanel távoli védelme
 • A Hikvision eszközök megosztása másokkal (az engedélyek tekintetében vannak korlátozások)
 • Kényelmes bejelentkezés

  Eszközök leválasztása a rendszerről
  Amennyiben egy általunk ismeretlen HikConnect fiókhoz van rendelve eszközünk és nem elérhető a felhasználó, leválaszthatjuk. Így “unbind”-elhetjük az eszközt. Ehhez szükség van az admin jelszóra. További technikai feltételek, hogy azon a hálózaton legyünk telefonunkkal, mint a leválasztásra váró berendezés. Ebben az esetben is feltétel, hogy azonos hálózaton, azonos IP tartományban legyen számítógépünk és az eszköz. Az admin jelszó és a hitelesítő kód beírása után az eszköz leválasztásra kerül a fiókból.  Leválasztás után az eszköz ismét felvehető Hik-Connect fiókunkba.
  Unbind elvégezhető az SADP szoftverrel is. Ebben az esetben is feltétel, hogy azonos hálózaton, azonos IP tartományban legyen számítógépünk és az eszköz.  Könnyedén csatlakozhatsz, legyél bárhol!
 • Tagek: videotechnika

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
  Olvasta már?
  Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale