Hogyan segíthetsz: Szárnyas- vagy tolókapu... Mit válasszon az ügyfél?


Hogyan segíthetsz: Szárnyas- vagy tolókapu... Mit válasszon az ügyfél?
Az automatizált kapuk nem csak az ingatlan útmenti vonzerejét növelik, a kényelem mellett biztonságot is nyújtanak az ingatlan tulajdonosainak. Csökkenthetik a betolakodók és a nem kívánt látogatók bejutásának kockázatát - vidéki területeken pedig csökkenthetik a telekre betévedő, kárt vagy egyéb problémát okozó állatok kockázatát.

Nézd meg ügyfeleddel együtt a szárnyas- és tolókapuk közötti főbb különbségeket. Talán ez segíthet eldönteni, hogy mi lesz a legjobb neki.Tolókapuk

Ezek helytakarékosak, mivel a kapu keresztbe (a kerítés vonalával párhuzamosan) csúszik (gördül, úszik), így nem foglal el területet nyitáskor vagy záráskor.

Az autók a kapu közelében parkolhatnak.
A kapu mindkét oldalán egyenetlen vagy lejtős talajon tereprendezésre lehet szükség tolókapu esetén, úszókapunál ez kevésbé macerás.

Ezeket különösen nehéz kapukhoz és széles nyílásokhoz használják, mivel a tolókapu rendszerek jobb alátámasztást biztosítanak a mozgatott kapuelemnek. Ezeket a kapukat kevésbé befolyásolja a szélsőséges időjárás.Szárnyaskapuk

Szélesebb választékban léteznek vonzóbb kialakítások, amelyek kiegészítik a szép kertet és annak környezetét.
A telepítés nem igényli a feljáró bejáratának felásását a sín telepítéséhez.
Az automatizálás könnyen felszerelhető akár már meglévő, szabályos szárnyaskapukhoz.

A kapuk nyitásához nincs szükség külön helyre a kerítés mentén, mindazonáltal a kapu nyílási irányától függően a kapu közvetlen környezetében való parkolás problémát okozhat.

Az automatizált szárnyas- vagy tolókapukkal sötét éjszakákon vagy rossz időben sem kell kiszállni az autóból azok kinyitásához; és automatikusan be is záródnak (beállítás függő lehetőség), így nem kell figyelni arra, hogy a kaput a bezárták-e.

Több szempontból is megkönnyíthetik az életet, kezdve a biztonságba vetett extra bizalomtól egészen a kényelemig.
Az automatizált kapuk számos további biztonsági funkcióval rendelkeznek, beleértve az automatikus zárakat, akadályérzékelést, a fotocellákat; de összekapcsolhatók akár hang és videó funkciókkal ellátott kaputelefonokkal is.

Szóval, mit gondolsz? Melyik kapu illik leginkább ügyfeledhez? Álmodjátok meg mire van szüksége az ügyfélnek, és mi biztosan tudunk segíteni.
Tagek: kaputechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik