FAAC Airslide

Légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó

FAAC Airslide
Akár 25%-kal hatékonyabb, mintha két külön termék kerülne beépítésre.

A kényelem mellett az automata ajtók alkalmazásának egyik előnye, hogy minimalizálhatók az olyan felesleges kiadások, amit a nyitva felejtett ajtók okoznak – az utca fűtése, vagy éppen hűtése.

A légfüggönyöket leggyakrabban bejáratoknál alkalmazzák azért, hogy megakadályozzák a hideg, vagy éppen a meleg bejutását a helyiségbe. Erről a levegő nagy sebességű áramlása gondoskodik. A hőmérséklet kordában tartása mellett megakadályozza azt is, hogy por vagy rovarok jussanak be a helyiségbe, de a légfüggöny a kellemetlen szagokat és az egészségtelen szmogot is képes távol tartani.
A FAAC Airslide tolóajtó tulajdonképpen egy kettő az egyben termék, melyben kombinálták az automata tolóajtót és a légfüggönyt.



Ennek a megoldásnak számos előnye van:
  • Mivel egyetlen termékről van szó, nem kell két különböző cégnek együttműködnie, mellyel elkerülhetők az esetleges súrlódások. A vásárlónak nem kell majd azzal a kínos helyzettel szembesülnie, hogy az egyik cég a másikat hibáztatja azért, ha valami nem működik megfelelően.
  • Csak egy terméket kell karbantartani, melynek köszönhetően alacsonyabb a karbantartási költség.
  • A kombinált terméknél az üzemelési költség is kedvezőbb, hiszen a légfüggöny kizárólag akkor lép működésbe, amikor az ajtó kinyílik.
  • A termék hatékonysága 20-25%-kal magasabb, mely annak köszönhető, hogy nincs rés az ajtó és a légfüggöny légpengéje között.
  • A légfüggönynek nincs külön fűtési költsége, mivel a helyiség belső levegőjét használja.


    A FAAC Airslide légfüggönnyel kombinált automata tolóajtó ideális választás nyilvános helyekre, mint például üzletek, szupermarketek, irodák, bankok, kórházak, idős otthonok, raktárak, valamint az olyan szabályozott hőmérsékletű helyekre is, mint várótermek, repülőterek vagy pályaudvarok.



    Érdemes tudni, hogy a FAAC Hungary Kft. 24 órás, országos lefedettségű szolgáltatási ügyelettel rendelkezik, így a berendezés mindkét eleme, az ajtó, valamint a légfüggöny üzemeltetése is gördülékenyen, zökkenőmentesen megvalósítható. A termék mögött álló cég rendkívül komoly tapasztalattal rendelkezik, 23 éve értékesít és szolgáltat Magyarországon, így nincs olyan probléma, amit ne tudnának megoldani.

    Elérhetőség: ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
    Tel: (30) 949 2142; (30) 444 8887
  • Tagek: kaputechnika

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
    Olvasta már?
    2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései