Geovision - Timelapse szolgáltatás

"Az Ön biztonsága, a Mi megoldásunk."

Geovision - Timelapse szolgáltatás
Hazánkban egyre nagyobb az igény Time-lapse videók készítésére különböző eseményekről, fesztiválokról, de főleg építkezésekről. A Geovision Hungária Kft ezért kifejlesztette kulcsrakész Timelapse beruházás-megfigyelő szolgáltatását.


Hazánkban egyre nagyobb az igény Time-lapse videók készítésére különböző eseményekről, fesztiválokról, de főleg építkezésekről. Cégünk ezért kifejlesztette kulcsrakész Timelapse beruházás-megfigyelő szolgáltatását.

A szolgáltatás automatikusan elkészíti Önnek a Time-lapse felvételeket. Az alkalmazás elsősorban építkezések követéséhez valósult meg, de jó megoldás lehet néhány napos rendezvények, fesztiválok dokumentálására is. A kamera által feltöltött képek saját tárhely-szolgáltatónknál kerülnek tárolásra, amely egy honlapon keresztül online elérhető. A szerver minden nap végén elkészíti a Time-lapse videókat, melyet az arra jogosult felhasználó szabadon letölthet. Ezenfelül a fő Time Lapse videóban az építkezés kezdetétől a végéig láthatjuk a teljes munkafolyamatot is. Így akár egy 1,5 éves beruházást is megtekinthetünk 1 percbe sűrítve.


Mit tegyünk, ha nincs internet elérés a helyszínen?

A havidíjas szolgáltatás mellé kérésre biztosítunk vezeték nélküli internet elérést, egy távolról menedzselhető ipari router és 3G modem felhasználásával, amihez már csak valamely mobil szolgáltató adat kártyája (SIM) szükséges. Így szinte bárhol, bármikor stabil és független internet kapcsolat létesíthető a beruházásunk megfigyelésére. Mindezek kültéri szerelt fémházban és szünetmentesítve kerülnek átadásra, amely biztosítja a rendszer folyamatos védelmét.

Timelapse Beruházás-megfigyelés LoginTimelapse szolgáltatás ELŐNYEI: -Webes alapú online beruházás-megfigyelés. -Intelligens képrögzítési algoritmus. -Automatikus Time-lapse készítés. -Beállítható képrögzítési időköz (ügyfél igényeinek megfelelően). -Új funkciók folyamatos fejlesztése.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai