FAAC garázskapu mozgatók


FAAC garázskapu mozgatók
FAAC Garázskapu mozgató szettjei ismertek megbízhatóságukról és funkcióiról, így tökéletesek minden garázskapu automatizálással kapcsolatos munkához.

Garázskapu nyitó motorjainkat úgy terveztük, hogy szekcionált és billenőkapuhoz is használhatóak legyenek. Beépített biztonsági és védelmi funkciókkal rendelkeznek, kiváló választásnak bizonyulnak lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz. Meghajtásaink zárási funkcióval rendelkeznek, így nem szükséges egyéb zár vagy retesz felszerelése. Termékeink esetében nincs szükség biztonsági perem felszerelésére sem, illetve alapfelszereltségükhöz tartozik a csendes szíjhajtás. D600, D700HS, D1000-es mozgatóink billenőkapuk esetében maximálisan 300x380cm-es kapuméretig tudnak mozgatni, szekcionált kapu esetében ez a méret 500x380cm.





D1000 Elektromechanikus meghajtású garázskapumozgató szekcionált kapukhoz vagy rugós/kiegyensúlyozott billenőkapukhoz, társasházi és kereskedelmi használatra ajánlott. Gyors, egyszerű szerelés az előre telepített sínnek és csatlakozási pontoknak köszönhetően. Alapfelszereltségként halk szíjas hajtással, elektronikusan állítható lassítási és akadályérzékelő funkcióval rendelkezik. Használti gyakoriságát tekintve folyamatosan használható, ezért ideális nagyobb társasházak, kereskedelmi egységek kapuinál is. Tolóerő 1000N, teljesítmény 350W, működési sebesség 6,6m/perc, zajkibocsájtás 45dB(A). Akkumulátor csomaggal bővíthető, amely biztosítja a működést áramkimaradás esetén (opcionális).





FAAC 541 3PH 400 V hajtóműves motor ipari szekcionális kapukhoz beépített vezérléssel.

Ideális ipari kapukhoz való beépítéshez automata/félautomata működéssel. Közvetlen áttétellel a tengelykapcsoló tengelyén vagy közvetve a láncon oldalhiány vagy túl rövid tengelyfejek esetén. Önzáró meghajtással rendelkezik áramkimaradás esetén a kapu lánccsörlővel is mozgatható.

Hálózati tápfeszültség 230V 50Hz
Nyomaték 70Nm




A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Elérhetőség: ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
Tel: (30)949 2142; (30)444 8887

Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek