HALO és a Vicon VMS


HALO és a Vicon VMS
Az IPVideo Corporation bejelentette, hogy HALO Smart Sensor megoldását a Vicon integrálta Valerus Enterprise videomenedzsment-rendszerébe (VMS).

A HALO Smart Sensor hang- vagy videofelvétel nélkül is képes az elektromos cigaretták kipárolgásának, kanabisz származékok (THC), egyéb vegyi anyagok detektálására, a levegő minőségének ellenőrzésére, továbbá és a „hanganomáliák” (pl. fegyverlövés) azonosítására; így ezen információk riasztási eseményt generálhatnak a Valerusban és az illetékes személyzetét riasztása is megvalósulhat, tájékoztatva őket a riasztás kiváltóokáról és pontos pozíciójáról. A HALO legfrissebb – a gyártó által multifunkcionálisként jellemzett – verziója (HALO 3C) a korábbi változat funkciócsomagjának megőrzése mellett kiegészült egy továbbfejlesztett lövéshangérzékelés funkcióval, valamint lehetőséget biztosít vészhelyzeti audio kulcsszó beállítására, a pánikgomb és vészhelyzeti / menekülési útvonal világítási technológia integrálására; illetve a HALO 3C-PC modellben már elérhető látogatószámláló érzékelő. A HALO alkalmas olyan területek/helyiségek felügyeletére, melyekben az adatvédelmi szabályok tiltják a kép-/hangrögzítést, mint pl. mosdók, öltözők, szállodai és betegszobák stb.

Forrás: IPVideo Corp.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző