Ismét bevásárol az ASSA


Ismét bevásárol az ASSA
A svéd biztonságtechnikai óriás (ASSA ABLOY) bejelentette azon szándékát, hogy felvásárolja a magasszínvonalú acél és fa biztonságiajtók tervezésére és gyártására szakosodott brit Sunray Engineering Group Ltd-t.

A jelenleg mintegy 70 főt foglalkoztató Sunray Engineering 1980-óta felhalmozott tapasztalatait és képességeit kiaknázva kívánja (saját bevallása szerint) továbbfejleszteni jelenlétét a professzionális ajtók és redőnyrendszerek piaci szegmensében az ASSA. A Sunray Engineering megközelítőleg 12M Fontnyi forgalmat realizált az elmúlt üzleti évben (2022.), az ASSA értékelése szerint jelentős adózás előtt profitráta mellett. Az előzetes becslések szerint a felvásárlás nem érinti negatívan a cég részvényeinek értékelését, tekintettel az alany jövedelmezőségére. A Sunray portfoliójával az Egyesült Királyság (UK) mellett az EMEIA (Európa, Közel-Kelet, India, Afrika) piacokon vár pozícióerősödést az érintett szegmensekben a svéd cég.

Forrás: ASSA ABLOY
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya