NEMA 4X kompatibilis a Mobotix 7 család


NEMA 4X kompatibilis a Mobotix 7 család
A német Mobotix bejelentette, hogy 7-es kameracsaládja eredményesen teljesített az amerikai (USA) NEMA 4X tesztsorozatán, bizonyítva, hogy azok kihívást jelentő környezeti körülmények mellett is hatékonyan képesek ellátni feladataikat.

AZ USA Nemzeti Elektronikai Gyártók Szövetségének (NEMA) minősítési rendszerében a 4X a kültéri eszközök egyik legmagasabb minősítési fokozatát jelzi. A tesztek során (többek között) szigorú iparági szabványoknak megfelelően vizsgálták az eszközök fizikai behatásokkal, vibrációval és korrózióval szembeni ellenállóképességét. A gyártó információi szerint, a Mobotix 7 család kamerái megfelelve a NEMA 4X szabvány valamennyi követelményének ellenállnak a por, vízpermet, hó, jég, extrém hőmérsékleti körülmények jelentette kihívásoknak anélkül, hogy üzembiztonságuk és működési hatékonyságuk csökkenne. Mint arra a gyártó képviselője felhívta a figyelmet, a mechanikai minőségteszteken túl, neves külső laboratóriumok bevonásával rendszeresen vizsgálják a MOBOTIX kamerák kiberbiztonsági ellenállóképességét.

Forrás: Mobotix

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?