Szakember vagy polihisztor?


Szakember vagy polihisztor?
„Polihisztor” mondjuk arra az emberre, aki egymaga csinál mindent. (A polihisztor szót azért írtam idézőjelek közé, mert a szó önmagában egészen más jelentéssel bír, mint ahogy azt, mi a hétköznapokban használjuk.) Szóval a „polihisztor” mindenhez ért. Mindenhez is. Nincs lehetetlen.

A szakember más. Ő specializálódik. Több mindenhez ért, de csak annyira amennyire az szükséges. Az is annak következménye, hogy amihez nagyon ért, amiben profi, ahhoz szükség van ismeretekre a kapcsolódó területekről. Mi szakembernek mondjuk magunkat a CamLand SolarBox és CamLand ACBox termékeink kapcsán. Egészen pontosan azon kollégáinkra sütjük rá ezt a jelzőt ebben a témában, akik ezeket az elektromos tápellátást biztosító szekrényeket fejlesztették és megvalósították. Mi többiek csak élvezzük a fejlesztő munkájuk eredményének hatásait.
Nos, az említett, videó kamerák elektromos tápellátásának biztosítására fejlesztett és gyártott SolarBox és ACBox névre keresztelt szekrények megvásárolhatók a GV Hungáriánál. Amikor szükségük van ilyenre, akkor a szakemberek megvásárolják azokat nálunk. Azért, mert ezzel időt takarítanak meg maguknak, amit aztán annak a témának a fejlesztésére használnak fel, amihez értenek, amiben szakemberek. Tisztában vannak azzal is, hogy a megvásárolt SolarBox és/vagy ACBox megbízható. Olyan szereld fel és felejtsd el típusú. Azért mert azokat egyrészt magas minőségű, megbízható alkatrészekből szereljük össze, másrészt mert az alkatrészeken túl a szekrényekben benne van a fejlesztők több éves, gyakorlati tapasztalatokra épülő tudása is. Mert számít, hogy az egyes alkatrészek hogyan és milyen minőségű vezetékkel vannak összekötve.

A szakemberrel ellentétben a polihisztor ránéz és így szól: „Ilyet én is csinálok, fél pénzen!” Nosza, rajta! Lássuk a medvét! Ám az általa elkészített elektromos tápszekrény valahogy mégsem lesz ugyanolyan, sem esztétikai sem minőségi szempontból. És nagy kérdés, vajon megfelel-e a vonatkozó szabványoknak? Használható-e biztonsággal rövid és hosszú távon?



Persze bárki tud a miénkhez hasonló SolarBox és/vagy ACBox-ot gyártani. Nagyjából öt-hat év mérnöki munka, kísérletezés, méretezés és gyakorlati tapasztalat szükséges hozzá. Aztán amikor az megvan, akkor nagyjából úgy 3-3,5 óra a korrekt összeszereléséhez. Per szekrény persze.

Jaj! El ne felejtsem megemlíteni, hogy hamarosan meglesz a CamLand SolarBox és ACBox CE minősítése, így megfelel majd az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

Foglalkozz azzal, amiben Te vagy a Szakember, a kamerák elektromos tápellátásához pedig használd a CamLand SolarBox -ot és/vagy az ACBox -ot!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik