Új Videosec PS03FE+1PD-DIN PoE switch


Új Videosec PS03FE+1PD-DIN PoE switch
Ismerős helyzet, amikor egy kiállás van, de két vagy három kamerát kellene oda feltenni? Sok egyéb mellett erre a helyzetre is megoldást kínál az új PS03FE+1PD-DIN POE switch, amit másik PoE switchről táplálunk.

Különleges PoE switch érkezett a Videosec kínálatába. A PS03FE+1PD-DIN a nevéből is következtethető módon, három darab 10/100Mbps sebességű PoE portot tatalmaz, ahova kamerákat köthetünk. A táplálás a PD (Power Direct) porton történik egy másik PoE switchről vagy passzív PoE tápfeladóról, amilyenek a Videosec RA-48PoE és RA-48PoE-H1 tápfeladói is. DIN kalapsínre egyszerűen felpattinthatjuk, ha nem kötődobozban tervezzük elhelyezni. A switch akkora, mint egy bankkártya, csupán 84 x 54 x 27 mm, kisebb, mint egy átlagos kismegszakító. A Videosec MD-9097 kötődoboz tökéletes választás a switch telepítésére.

A PS03FE+1PD-DIN maximális leadott teljesítménye 25W, ami mindhárom port együttes használatakor 8.33W-os átlagos kamerateljesítményt jelent. A legtöbb Videosec IP kamera ezt csak éjszaka, 100%-os teljesítményen járatott megvilágítással képes elérni, átlagos használat mellett alatta maradnak. Lábkiosztás szempontjából az end-span és mid-span egyaránt támogatott, tehát a kamera 1 / 2 (+) és 3 / 6 (-) vagy 4 / 5 (+) és 7 / 8 (-) kombinációban is felveheti a PoE tápot.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők