Axis P3827-PVE kamera


Axis P3827-PVE kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Élethű, 180 fokos lefedettség, kompromisszumok és holtterek nélkül. Az Axis P3827-PVE egy ARTPEC-8 chipkészletre épülő, multiszenzoros kamera, amely költséghatékony megoldást kínál, mindezt mélytanuláson alapuló fejlett analitikai lehetőségekkel társítva.

Ez a 7MP-es multiszenzoros kamera egyetlen sima és összefüggő videófolyamot kínál 180 fokos panoráma lefedettséggel, és hihetetlenül részletgazdag, nagy felbontású képeket készít akár 30fps-sel. A horizont egyenesítésnek köszönhetően a vizuálisan kiegyensúlyozott kép a kezelőknek is természetesebb élményt biztosít.

A speciális Axis T94V01C dupla konzol segítségével két kamerát felhasználva tökéletes 360 fokos lefedettség biztosítható. Ez lehetővé teszi a gyors és intuitív helyzetfelismerést nagy területeken, és a kezelőnek is segít a tárgyak vizuális követésében bármilyen nagy távolságból. Ezen túlmenően az „edge-to-edge” technológiának köszönhetően könnyedén hozzáilleszthetünk egyéb eszközöket, mint például az audio támogatást biztosító Axis T61 Audio és I/O interfészt.

Az ARTPEC-8 lapka és a mélytanulási feldolgozó egység (DLPU) lehetővé teszi a jobb feldolgozási és tárolási képességeket, így az eddigieknél is több adat összegyűjtése és elemzése lehetséges. A kamera felismeri és osztályozza az embereket, járműveket, járműtípusokat, mindezt egyedi igényekre szabva.

Ez a költséghatékony kamera 4 kamera előnyeit kínálja, mindezt egyetlen áráért, emellett kevesebb kamera szükséges nagyobb területek lefedésére. A kamera beépített kiberbiztonsági funkciókat is tartalmaz, mint az „Edge Vault” és a FIPS 140-2 level 2 tanúsítványú TPM modul.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája