Milestone – Genea integráció


Milestone – Genea integráció
Felhőalapú beléptetőmegoldással bővül a Milestone XProtect és felhőtechnológiára épülő VSaaS („CCTV” mint szolgáltatás) megoldása (Kite) a Genea integrálásával az említett platformokba.

Az új technológiának köszönhetően egyszerűen összerendelhetővé / kezelhetővé / forgatókönyvezhetővé váltak a video-megfigyelő és a beléptető rendszer által gyűjtött / generált eseményeket (pl. jogosulatlan belépés, nyitva hagyott ajtó stb.), egyszerűsítve az illetékes (IT/vagyonvédelmi) szakemberek munkáját. A Genea kétirányú integrációja a Milestone XProtect-tel lehetővé teszi a felhasználók számára a riasztásokra adott válaszok automatizálását, távoli ajtóműveletek (ide értve a zárást, a nyitást, rendkívüli hozzáférések biztosítását stb.) végrehajtását a Milestone Smart Clientről. Az integrációnak köszönhetően az aktív felhasználók listája automatikusan átkerül a Geneából a Milestone alkalmazásba, megkönnyítendő a hatékony felhasználói profilok kezelését.

Forrás: Milestone Systems

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?
Olvasta már?
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?