Mini tagokkal bővült a SALTO XS4 család


Mini tagokkal bővült a SALTO XS4 család
A SALTO Systems bejelentette XS4 családjának legújabb tagját, zártestbe integrált beléptető megoldással rendelkező XS4 Mini Metal-t.

Az „miniatűr” kivitelű, de magával ragadóan modern formavilágú, a cég SALTO SVN virtuális hálózati funkciójával rendelkező, „digitális kulcs” / Apple Wallet applikációkkal kompatibilis új családtag problémamentesen illeszthető felhő-alapokon nyugvó és lokálisan üzemeltetett beléptetőrendszerekhez. A zár kialakításának köszönhetően nem csak elsődleges telepítéshez ideális, de meglévő zárszerkezetek cseréje (fizikai védelem „upgradje”) is egyszerűen megoldható a segítségével. Az XS4 Mini elektronikus intelligens ajtózár magától értetődően megkapta a SALTO technológiáit, kezdve a már említett SVN-től, BLUEnet Wireless-en át, a JustIN Mobile-ig. A XS4 Mini Metal Model kompatibilis az európai, skandináv és ausztrál ajtószabványokkal, biztosítva a termék széleskörű alkalmazhatóságát.

Forrás: SALTO Systems

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera